One of those days
Publicerat den

Jag brukar vanligtvis inte reagera när någon har namnsdag, men när jag kikade igenom min femårskalender och upptäckte att det stod Kim ovanför dagens datum vred det sig i hjärtat. Hur kan man glömma bort någonting sådant? Det är inte särskilt konstigt egentligen eftersom det är fem stycken datum som jag skall hålla reda på: när jag blev gravid, när jag fick positivt på graviditetstestet, aborten, beräknad förlossning och namnsdag. Det sistnämnda är inte lika viktigt, men det är fortfarande någonting som jag anser att jag borde lägga på minnet - det handlar ändå om mitt barn...

Jag önskar att jag hade kunnat besöka minnesunden idag, men jag får försöka att trösta mig med att jag svängde förbi en snabbis för åtta veckor sedan. Det känns dock som en evighet sen, så jag skall höra med hjärtat om vi inte kan åka dit nu i vår. Det är så vackert där om våren och sommaren.

Grattis, älskade.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?