Jag vill inte!
Publicerat den

På måndag börjar jag läsa Ma2a och Näthandel 1. Jag vill verkligen inte, men jag känner att jag inte har något annat val. Jag har gjort det jag har orkat på jobbfronten och det räcker inte till, så då får det bli så här. Ibland känns det som att jag är dömd att studera och det kanske är så. Vem vet? Jag kör på det här så länge så får vi se hur det blir. Det kan inte gå mer än fel... 
 
Det enda roliga jag har att se fram emot framöver, förutom alla fotograferingar jag har bokat och ska boka, är att jag kommer stå på loppisen i BSM-hallen i Borlänge lördagen den 6/9 kl.10-14. Jag kommer sälja fotoprodukter med bilder som jag har tagit. Jag kommer också bjuda på fika och anordna en tävling. Kom förbi, vetja! 



I helvete heller
Publicerat den

Igår var jag millimeter ifrån att skriva att jag kommer ta en bloggpaus på obestämd tid, men jag raderade inlägget så snart jag hade postat det då jag ångrade mig. Jag är inte den som ger upp och jag tänker inte börja nu. I HELVETE HELLER! Jag tatuerade inte in Giving up was never an option på armen bara för att. Det blev inte som jag hade tänkt mig, men jag tänker inte säcka ihop för det! Nu gäller det att sätta sig ner och göra en plan. Just nu är tanken att jag ska satsa på marknadsföring (för fotograferingen). Jag har idag beställt reklamblad som jag ska sätta på anslagstavlor runt om i Dalarna, eventuellt Gävle, och skicka ut till privatpersoner då jag kommer att ha ett hösterbjudande t.o.m. 2014-11-01. Jag ska försöka kicka igång min fotoblogg också. Ni ska få länken till den senare.
 
Om självförtroendet inte är alltför skadat till veckan kommer jag dra en sväng på Kupolen och gallerior i Gävle för att lämna ut mitt CV. Jag vill inte läsa matte till hösten!



Kommer det någonsin bli min tur?
Publicerat den

Jag förstod nästan att jag inte skulle ha turen med mig... Jag har lärt mig från andra intervjuer att om man är aktuell för en tjänst väntar inte rekryteraren en vecka med att ringa och ge besked. Då ringer denne oftast inom tre dagar. Hur dum tror ni inte att jag känner mig nu som var säker på att det gick bra, att jag hade en stor chans att få en tjänst? Hur naiv är inte jag på en skala? Jag borde veta vid det här laget att allt är emot mig, för det har det varit hela mitt liv. Ingenting går min väg och det verkar som att det kommer fortsätta så.



Snart kommer domen
Publicerat den

En dag kvar innan jag får besked om hur det blir för mig i höst. Jag är väldigt nervös över vad som kommer sägas imorgon och jag har sovit ganska dåligt de senaste dagarna. Inatt drömde jag att jag fick en av tjänsterna som skall tillsättas, men jag ser det inte som ett tecken på att jag kommer att få en utan som ett tecken på hur mycket jag vill ha en. JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!



Nerverna går på högvarv
Publicerat den

Man skulle kunna tro att jag hade pms igår med det humöret jag hade, men icke. Det är nerverna som leker ett spratt med mig. Jag är så himla nervös över vad beskedet kommer bli till veckan. Kommer jag få jobbet eller blir det att pina sig igenom MaB till hösten? Ena sekunden känns det som att jag kommer få ett glatt besked, men i nästa sekund frågar jag mig själv om det verkligen gick så bra som det kändes. Jag visade mig på min bästa sida, men hade svaren tillräckligt med kött på benen? Har jag en tillräckligt bra personlighet? Jag tycker såklart det. Åh! Jag vill ha det här jobbet! 

Jag har nog aldrig varit så nervös inför någonting som jag är nu. Hur ska jag klara mig igenom helgen utan att halvt dö? Det är tur att jag har två fotograferingar inbokade imorgon, om vädret är med oss vill säga. 



Strålande känsla
Publicerat den

Då var man precis hemkommen från anställningsintervjun. Jag har huvudvärk och är så fruktansvärt trött, men ack så bra det gick!  Jag försökte att inte tänka alls innan det blev min tur och jag sa till mig själv att om jag bara visar vem jag är (positiv och trevlig) och förklarar vad jag kan tillföra butiken/företaget så kommer det gå bra - och det gjorde det! Det har aldrig känts så bra på en intervju som det gjorde idag, men hur det faktiskt gick är en annan femma. Jag får besked inom en vecka. Måtte det vara min tur nu! 



Jag gick vidare!
Publicerat den

Efter audition för Lager 157 kändes det inte alls bra (fick inte det viktigaste sagt då allt gick så fort) och var säker på att jag inte skulle höra mer, men så idag fick jag ett samtal om att jag har gått vidare till en andra intervju! Hur jävla underbart är inte det?!  Jag kommer vara väldigt noga med att säga allt jag vill ha sagt imorgon och bara vara mig själv. Nu måste det väl ändå vara min tur att få ett jobb, ett jobb som jag dessutom skulle passa perfekt för.



Minnen från minneslunden
Publicerat den

Nu har jag äntligen fått bilderna från fotograferingen med fina Evelina  Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är över att hon följde med och bevarade mina minnen på bild. 
 
 
 
 
 



Standardinlägg menstruation
Publicerat den

Vi är på: 32:a försöket
Senaste mensens första dag: 8/8
Senaste menscykeln: 32 dagar
Beräknad icke-mens (BIM): 8/9



Fotografering, matförgiftning och audition
Publicerat den

Nästan två veckor har gått sedan jag skrev sist och det har faktiskt inte hänt så förskräckligt mycket på den tiden. Jag har i princip bara fotograferat och varit parkerad vid datorn (redigering). Härom dagen blev jag också matförgiftad efter att ha lagat lövbiff här hemma och igår var det ganska illa, så illa att pappa fick åka från Smedjebacken för att hålla ett öga på mig. Efter vätskeersättningen som han hade med sig blev jag lite bättre, men än är det inte över. Imorse var jag fortfarande dålig och jag var rädd att jag inte skulle klara av att gå på audition för Lager 157. De ska öppna en ny butik i september och hade auditions på Waynes i Kupolen idag mellan kl.14-18. Jag kände mig tack och lov någorlunda kry efter lite vätskeersättning, så jag åkte dit till kl.13:30. Hur det gick vill jag inte skriva här, för man vet aldrig vem som hittar ens blogg  Jag tänker berätta det nästa vecka, då beskedet ska ha kommet (eller rättare sagt, om man är intressant får man besked annars hör man ingenting). Åh! Jag skulle passa perfekt för det här, men vi får se. Jag kan inte göra annat än att hålla tummarna nu. Gör det för mig också, är ni snälla