Inte längre blå
Publicerat den

Jag har varit väldigt trött och hängig de senaste två veckorna, men nu börjar jag äntligen känna mig lite piggare. Jag har slutat ligga i sängen hela dagarna och bara det är ett stort framsteg. Jag har också slutat komma med ursäkter och tänker inte så mycket. Det är lätt att man blir bekväm och bara sitter på sitt feta arsle hela dagarna annars, vilket jag inte vill. I måndags kände jag mig väldigt nere och var inte alls sugen på att göra någonting, men jag följde ändå med Mikael ner på stan och drog på träning senare på kvällen. Det känns så bra när man trotsar sitt dåliga humör och bara gör saker, helt utan att tänka! Jag struntade i att träna förra veckan p.g.a. att jag var psykiskt utmattad, men denna vecka har jag varit på varenda träning och gjort annat som jag annars skjuter på. 
 
Jag har länge funderat på att avsluta kurserna jag läser då det inte har gått så bra och nu är det äntligen gjort! Anledningen till att jag har tagit det beslutet är att det gick alldeles för fort (matematiken) och att boken som används till administrationen inte säljs längre. Det fick jag veta efter att kursen startat och jag kunde inte få tag i den begagnat... Jag läste klart näthandeln i alla fall, där jag fick högsta betyg  Vad som händer nu är oklart. Jag ska skriva in mig på arbetsförmedlingen idag och ta mig en funderare över hur jag ska göra med allt. Jag vill fortfarande bli dietist (har velat det sen jag var 16 år), men då måste jag skramla ihop någon poäng till plus att jag måste klara matten. Hur det ska gå till vet jag inte. Kan hända att jag tar en paus från studierna en stund och försöker mig på matten igen, för Mikael vill flytta tillbaka till Halmstad när han har fått jobba på sin nya tjänst ett tag (han har blivit befodrad). Det skulle vara så roligt att ha allt klart tills dess så att han bara kan byta jobb och jag börja studera. Då blir det Göteborg för min del då utbildningen bara finns i Göteborg, Uppsala och Umeå. Det är inte så långt från Halmstad, så det är inga problem. Skulle jag inte klara av det som krävs för att bli behörig får jag helt enkelt hitta någonting annat. Det finns ett konstnärligt program med inriktning på fotografi i Göteborg som jag finner intressant, men då är problemet att jag just nu ifrågasätter mig själv som fotograf. Jag får helt enkelt jobba lite på självförtroendet och utöka min portfolio ytterligare 
 
Mer då? Det går bra på innebandyträningarna, mässan jag ska vara med på nu i november börjar närma sig och det går framåt med projektet. Jag skulle behöva mer tid, men man kan inte få allt. Det blir nog bra.



Karolinasson

Känner igen mig i velandet över framtiden är också sugen på att läsa typ dietist eller fotograf men har även funderat på journalist.
men troligt vis nå typ dietist utbildning så får man fortsätta med fotograferandet mer på fritiden. Men tufft då man är estet och hela tiden saknar sådant.
Man får kämpa, bygga upp mer självförtroende för det man gör och vill göra
Tror jag för att lyckas ta sig dit!

Jag hoppas jag kommer in på några kurser så jag kan läsa upp lite ämnen så jag kan ta mig in lättare på de jag funderar på.

Hoppas det ordnar sig kram



URL:


Sara Jansson

Du är ju jätte duktig med kameran! Det borde du inte sluta med. Men kanske ta en paus ifrån det kan hjälpa att återfå motivationen för det :)

Svar: Jag har motivationen, men det är så otroligt svårt att hitta folk som vill bli fotograferade - och ännu svårare att hitta folk som är villiga att betala för det...
Louise Hedblom



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?