Snart så!
Publicerat den

På måndag kommer jag eventuellt skriva ett lååååångt inlägg om vad som händer just nu, så ha lite tålamod med mig ett tag till  Jag ser att ni är inne och kikar regelbundet. Jätteroligt 



Det går bättre än väntat
Publicerat den

En vecka har gått sedan jag började på vuxenutbildningen och än så länge går det väldigt bra, förvånansvärt bra faktiskt. Jag har fått höra av min lärare i näthandel att om jag bara håller den standard som jag har gjort på de första uppgifterna så kommer jag lätt få högsta betyg i kursen. Det gjorde min dag  Matematiken går också väldigt bra, men jag räknar inte med att jag kommer att ha samma flyt under hela kursen. Det är fördelen med att jag läser på skolan och inte på distans, då kan jag be min lärare om hjälp på lektionerna. Jag har än så länge bara behövt be om hjälp på två tal, resten har jag klarat av själv. Kors! 
 
Vad händer annars då? Mensen är beräknad idag (dag 32), men jag har inga premenstruella flytningar och ingen mensvärk. Det kommer väl, för så fort jag skriver någonting i bloggen så blir det tvärtom inom ett par timmar. Så jävla typiskt  



Pluggis
Publicerat den

Oj, vad många ni är som har besökt min blogg idag! Vad roligt  Jag tänkte bara kika in och säga att jag har börjat studera nu, på min gamla gymnasieskola här i Falun komiskt nog. Vuxenutbildningen är förlagd där, så jag kände verkligen igen mig när jag kom till skolan idag. Det såg mer eller mindre likadant ut nu som när jag gick där för 7 år sedan. 
 
Jag kommer att läsa Ma2a i skolan och Näthandel 1, Administration 1 och Inköp 1 på distans. Dock inte alla distanskurser samtidigt utan jag börjar med näthandel. Jag är redan inne på min andra uppgift på ett dygn. Hur stor pluggis är inte jag?  Uppgiften jag håller på med nu handlar om att jag ska skapa en hemsida som kommer att bli mitt slutprojekt. Jag får välja inriktning själv och eftersom jag fotograferar mycket så tänkte jag inrikta mig på grunderna (bl.a. inställningar i kamera och annat smått och gott).
 
Imorgon börjar min första riktiga lektion i matematik. Det ska bli spännande att se hur det går. Det är tur att jag har till januari på mig att försöka lära mig allt  Det är ju trots allt fjärde gången jag försöker mig på den här kursen, dock första gången på Komvux.