Insemination avbokad
Publicerat den

På onsdag var det tänkt att vi skulle till Carl von Linnékliniken i Uppsala för att diskutera insemination. Mikael känner dock inte att det är dags ännu och jag har därmed blivit tvungen att avboka besöket (gjordes idag p.g.a. att jag har haft andra saker i tankarna de senaste veckorna). Det känns tråkigt då jag är övertygad om att jag inte kommer bli gravid på naturlig väg (=utan någon form av hjälp) medan Mikael är övertygad om motsatsen. Om han hade fått välja hade vi inte ens gått igenom fertilitetsutredningen... Jag är evigt tacksam över att han gav med sig och jag håller tummarna för att han en dag kommer känna sig redo för insemination, för det var ändå han som föreslog att vi skulle prova det. 



En dag i förväg
Publicerat den

Jag skulle ha slutat med ProgesterAll i onsdags kväll, men jag kände att jag inte orkade smörja längre så jag slutade med krämen i tisdags (smorde sista gången på morgonen). Det märktes dagen efter, vill jag lova! Det började genast ömma i brösten, äggstockarna/livmodern började småvärka och humöret skenade iväg. Tre dagar senare kom mensen, så nu är vi inne på 22:a försöket. Det känns rent ut sagt förjävligt. Skit, om man får säga så.
 
Jag kommer inte göra någonting särskilt det här försöket förutom att fortsätta med krämen, men vid nästa kommer jag att köra min detox och samtidigt undvika min stora last: socker. Det är tänkt att jag skall komma igång med träningen också - som jag har saknat väldigt mycket. Den största anledningen till att jag inte har varit på Friskis på sistone är att jag har inbillat mig att jag inte orkar, att det är bättre att jag stannar hemma och tar det lugnt. Nu skall det dock bli ändring på det. 
 
Någon som vill göra mig sällskap?



ProgesterAll, utvärdering
Publicerat den

På onsdag är det dags att sluta använda ProgesterAll - som jag har använt i en och en halv vecka nu. Jag måste bara säga att jag älskar den här krämen. Jag brukar i normala fall ha ömmande bröst genom nästan hela menstruationscykeln (från det att mensen slutar till nästa mens börjar), men nu har de inte ömmat någonting. Hur skönt som helst! Det är likadant med den svaga smärtan som jag brukar ha i äggstockarna en vecka innan beräknad mens - borta! Krämen kanske inte resulterar i en graviditet, men skillnad gör den absolut. Lätt att jag tänker fortsätta med den här.