ProgesterAll, utvärdering
Publicerat den

På onsdag är det dags att sluta använda ProgesterAll - som jag har använt i en och en halv vecka nu. Jag måste bara säga att jag älskar den här krämen. Jag brukar i normala fall ha ömmande bröst genom nästan hela menstruationscykeln (från det att mensen slutar till nästa mens börjar), men nu har de inte ömmat någonting. Hur skönt som helst! Det är likadant med den svaga smärtan som jag brukar ha i äggstockarna en vecka innan beräknad mens - borta! Krämen kanske inte resulterar i en graviditet, men skillnad gör den absolut. Lätt att jag tänker fortsätta med den här.



Isabelle

Hej! Jag hittade till din blogg här om dagen via Familjeliv.

Jag känner delvis igen din (er) kamp efter att få barn. Inte genom att vara ofrivilligt barnlös, men har däremot gått igenom upprepade missfall. Efter hjälp från sjukvården har vi äntligen lyckats - eller ja, att vara inne i vecka 14 och tydliga bilder på bebis på ultraljud ser jag som ett bra tecken!

Nu till en märklig fråga, jag har en nästintill oanvänd tub ProgesterAll hemma. Har bara använt från den två-tre gånger. Fick Progesteronvagitorier från min gyn.läkare och hade därför inte så stor användning av krämen. Är du intresserad av att köpa den? Den kanske kommer till någon nytta i alla fall :-) Har även en oöppnad förpackning med ClearBlues digitala ägglossningstest (7 stickor). Du kan få köpa dessa för en billig peng.

Jag betalade 299 kr för ProgesterAll och ca 250 kr för ägglossningstesterna. Du kan få köpa dessa för 200 kronor om du vill. Skicka ett mail till min angivna mailadress om du är intresserad.

Ber om ursäkt i förväg om du tycker denna kommentar känns stötande på något sätt, det var inte alls min mening.

Lycka till!

Svar: Din kommentar känns inte alls stötande =) Jag uppskattar omtanken och skall absolut tänka på saken. Tack.
Louise Hedblom



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?