Underbara älskade ♥
Publicerat den

De senaste dagarna har varit fantastiska och helt underbara. Jag har riktigt svävat på rosa moln och ibland har allt känts som en dröm: för bra för att vara sant. Ett tag höll jag seriöst på att be någon att nypa mig så jag faktiskt skulle inse att detta är verklighet.

Som så många vet kom Dennis hit i onsdags. Det var tänkt att han skulle ha kommit kl.19:40, men han kom inte förrän kl.20:10. Jag var inte särskilt nervös under dagen, men när jag väl satt i bilen ute vid OKQ8 och väntade på honom kom nervositeten! Jag satt hela tiden och kollade upp mot rondellen och så fort det kom ett stort fordon som t.ex. en lastbil knöt det sig i magen då jag trodde att det var bussen. När bussen väl kom blev jag så nervös att jag sa till mamma:"Nej, nu skiter vi i det här och åker hem". Sen klev jag ur bilen.

När bussen svängde in vid macken ställde jag mig en bit ifrån då jag var osäker på om vi skulle känna igen varandra. Jag såg dock direkt vem han var när han klev av och gick då fram till honom. Han hade tidigare lovat mig en kram, vilket jag också fick. Det var en av de mysigaste kramarna jag någonsin har fått.

Det första jag lade märke till hos Dennis var hans ögon. De är otroligt fina och man riktigt drunknar i dem. Jag kan inte ens sätta fingret på vad han har för ögonfärg. Sen fullkomligt älskar jag hans röst. Han har även ett otroligt vackert skratt. Man blir riktigt varm inombords.

Eftersom klockan var ganska mycket när han kom hann vi inte mer än hem och lämna hans saker så var jag tvungen att byta om för att gå till sporthallen. Jag hade nämligen innebandyträning och var tvungen att gå eftersom Ida jobbade. Jag kom några minuter senare, men det gjorde ingenting eftersom spelarna värmde upp den första kvarten. Träningen gick otroligt bra och Dennis tyckte att jag var väldigt duktig och kunde fokusera väldigt bra, vilket jag håller med honom om. Jag var fast besluten om att inte göra bort mig när han satt på läktaren, vilket jag inte heller gjorde. Det gick så bra att jag inte fick byta när jag var trött. När det bara är en målvakt på våra träningar brukar en herrmålvakt få vara med som utfyllnad och Stefan ville inte byta av mig eftersom det gick så bra. *tack tack*

Efter träningen gick vi hem. Jag duschade och gjorde mig i ordning så att jag inte skulle vara ofräsch osv. Sen gick vi in i köket och gjorde oss någonting att äta. Dennis ville ha macka och jag ställde mig vid spisen för att koka mannagrynsgröt då jag gått hungrig i flera timmar. Han gjorde i ordning sina mackor och ställde sig sedan bakom spisen och höll om mig. Jag tyckte att det var jättegulligt av honom då jag trodde att han skulle äta sina mackor, men han ville vänta tills jag var klar med min gröt.

Vi satte oss sedan i vardagsrummet och åt vår "mat" för att sedan titta på lite tv. Strax efter att vi ätit upp kysstes vi för första gången. Det kändes riktigt bra. Vi lade oss ganska tidigt första natten då Dennis är van att lägga sig runt midnatt pga. skolan och jag var lite sliten efter träningen, så det passade perfekt.

Eftersom det inte finns någonting att göra i den här förbannade hålan slappade vi hela torsdagen. Dennis och jag spelade lite Colin McRae tills Elias kom hem från skolan. Sen spelade vi alla tre och efter en stund
spelade Elias och Dennis lite Rock Band. Jag blev frågad om jag ville vara med och sjunga, vilket jag absolut inte ville. Jag föredrar SingStar framför Rock Band eftersom det är mer blandat och inte bara rock. Passade på att ta lite kort på dem medan de spelade. Dennis såg väldigt koncentrerad ut och Elias hade en jätterolig min.

I fredags gick vi upp ganska sent om jag inte minns fel. Det var bestämt att vi skulle upp till Ludvika för att bowla och ta en fika med Madde och hennes nya pojkvän Andreas. Vi gjorde oss i ordning efter frukosten och stack till Ludvika vid 16-tiden. Vi mötte Madde och Andreas på stan och gick sedan till Systemet då de skulle handla dricka. Vi stod bakom dem i kön, men när de började rulla upp flaskorna på bandet gick vi och satte oss på bänken för att vänta. Hade vi inte gjort det hade vakterna som stod bakom frågat om våra leg. Eftersom Dennis inte är tillräckligt gammal för att dricka är jag glad över att vi valde att kliva ur kön, annars hade det kunnat sluta illa.

Efter Systemet gick vi till sporthallen för att bowla. När vi kom till dörren satt där en lapp där det stod att det var stängt (till dagen efter) pga. nyrenovering. Vi gick därför till McDonalds och tog en varsin glass. Jag visste inte riktigt vad jag ville ha, så jag tog samma som Dennis: McFlurry Lion Deluxe. Det var jättegott! Ni som ätit chokladen Lion vet då vad det var för smak på glassen :) Tänkte att jag skulle unna mig en till sån på onsdag när jag ska klippa mig.

                          

Eftersom det inte blev någon bowling åkte vi buss hem. Bussen gick förbi vårat hus, men eftersom vi bestämt oss för att hyra film klev vi av uppe på byn istället. Vi hyrde Snuten i varuhuset och köpte lite morötter, grissini och dip. Dennis äter inte morötter, så jag fick ha dem för mig själv. Hihi! :) Filmen var jättebra och det var väldigt mysigt att bara få ligga i hans famn under tiden. Vi gottade oss även med varsin taco.

Resten av helgen har det inte hänt sådär jättemycket. Igår var vi och tittade på innebandy i Bergahallen. Det var Harnäs IF's herrar som spelade mot serieledande Romme. De förlorade tyvärr med 6-4, men leder man serien ska man inte förlora tycker jag. Harnäs spelade hyfsat bra ändå trots förlusten.

Efter matchen var det tänkt att vi skulle göra ett nytt försök att bowla, men för att vara på den säkra sidan valde jag att ringa till sporthallen för att se om det fanns någon ledig bana, vilket det tyvärr inte gjorde. Då blev jag lite sur eftersom jag ville att vi skulle göra någonting kul medan han var här. Det kanske inte är så kul att bara titta på film, spela tv-spel, titta på innebandy och gå på stan. Dennis sa iaf att jag inte behövde tänka så, utan att han faktiskt har haft roligt under tiden han varit här. Han har ju faktiskt haft sportlov och då ska man bara ta det lugnt och samla krafterna vilket han nu har fått göra.

Senare på dagen var det dags för mat och det var Dennis och jag som stod för den. Vi lagade potatisgratäng och fläskfilé. Jag var rädd för att det skulle smaka konstigt, men det var riktigt gott. Vi var duktiga på att laga mat, tycker jag. Dennis sa att JAG var duktig på att laga, men vi hjälptes faktiskt åt och vi ska båda ha credit för det.

                            

Jag har lovat att planera bättre tills han kommer nästa gång så att vi faktiskt har lite grann att göra :) Får se om det kanske blir att jag bokar både bowling och bio till nästa gång. Vem vet? Vi har ännu inte bestämt när vi ska ses igen. Mamma föreslog påsklovet, men jag har ingen lust att vänta så länge med tanke på att det nästan är 2 månader dit. Dennis skulle prata med sina föräldrar så får vi se när det  blir :)

Tiden som Dennis har varit här har varit fantastisk. Även om vi inte har gjort sådär jättemycket har jag haft det otroligt roligt och mysigt. Det var som Dennis sa tidigare idag. Det känns inte som att vi träffades för första gången, utan det känns snarare som att vi känt varandra jättelänge. Det känns jättehäftigt!

Sen det här med att det faktiskt skiljer 3 år mellan oss (han är -93:a) märks inte. Det är som jag säger till alla andra: Det är inte åldern som har betydelse, utan det är kärleken. Han är en underbar människa och jag tror att vi kommer att hitta på mycket roligt tillsammans.

Tack Dennis, för en underbar vecka. ♥

                            

Louise ♥ Dennis
24/2-10




Varför blir jag aldrig av med dig?
Publicerat den

Efter att jag pratade med Björn förra gången trodde jag att jag skulle bli av med honom en gång för alla, men jag hade som vanligt fel.

Igår när jag gick och hämtade posten hade jag fått en räkning från Telia.... igen! Denna gång var det en räkning på Spotify Premium som jag INTE har beställt. Räkningen stod i mitt namn, men perioden var 21/12-09 - 4/5-10. Abonnemanget gick över på Björn 16/12-09, så varför räkningen kom till mig och stod i mitt namn fattar jag inte.

Jag blev så jävla förbannad att jag ringde upp Telia och frågade varför den kommit till mig när abonnemanget gick över på honom innan tjänsten beställdes. Han hade nämligen väntat med att beställa Premium tills han fått besked om att allt från Telia nu stod i hans namn.

Killen på kundtjänst kunde inte hjälpa mig så mycket, utan han tyckte att jag skulle reklamera vilket han kan ge sig fan på att jag tänker göra! Abonnemanget har ju gått över på honom för över två månader sen och ändå får jag räkningar hem från dem som står i mitt namn.

Eftersom  räkningen faktiskt stod i mitt namn och jag inte beställt tjänsten kommer de att stänga av hans Premium, vilket jag tycker är helt rätt. Vill han att de låser upp det får han ringa och prata med dem själv. Jag löser det inte åt honom. Om de nu stänger av tjänsten och han vägrar betala för räkningen kan han ge sig FAN på att han ligger JÄVLIGT risigt till. Då skulle han bara veta vad som väntar.



Snart är du här ♥
Publicerat den

                               


Imorgon är dagen vi alla har gått och väntat på: Dennis kommer!

Om mindre än 24 timmar står jag och väntar på honom ute vid OKQ8. Jag är ännu inte nervös, utan jag är för tillfället väldigt lugn. Jag kommer dock att vara riktigt nervös när jag ser att bussen är på ingång och han kliver av. Är ganska säker på att det kommer att knyta sig i magen, men jag tror och hoppas på att det kommer att gå bra. Han har ju lovat mig en stor och mysig kram, så :)

Jag pratade tidigare om att stå över innebandyträningen eftersom han kommer strax innan den börjar, men jag kommer att gå ändå. Ida ska nämligen jobba och står jag över så blir laget utan målvakt, vilket kanske inte är så bra. Jag har därför inget annat val än att träna. Dennis och jag har diskuterat detta och han tyckte såklart att jag skulle träna eftersom han vet att jag innerst inne vill. Han verkade inte ha någonting emot att titta, så det blir nog bra. Det handlar ju bara om 1 ½ timme.

Eftersom jag vill att han ska trivas under sin vistelse här har jag idag städat huset. Ingen storstädning, men iaf så att det är rent och fräscht i varje rum. När man öppnar dörren ner till källaren och ska gå ner på mitt rum känner man direkt att jag har bytt sängkläder. Det lyktar ändå upp på övervåningen xD Så rent är det iaf.

Jag sitter nu och funderar över vad vi ska göra på torsdag. De andra dagarna har vi iaf en aktivitet, men vi har inte planerat in någonting på torsdagen. Kan höra med mamma om hon har pengar så att vi kan åka in till Ludvika och gå på stan lite grann. Kika på lite grejer tills jag ska flytta kanske. Finns en butik i stan jag skulle vilja gå in på, men har aldrig haft tid.

Det ska iaf bli väldigt spännande och jag riktigt längtar tills jag står där och får se honom för första gången. Pirrigt, men gud vad det ska bli roligt. ♥




Boka tid för röntgen
Publicerat den

Som Ni kanske vet ådrog jag mig skador under misshandelsförhållandet. Detta hände när R och jag bodde i Stockholm. Jag minns inte riktigt vad han blev arg över (står i dagboken som polisen har i beslag), men han blev iaf så arg att han lyfte upp mig i fötterna och slängde ner mig i en fåtölj. Eftersom det var en fåtölj som man kan snurra ramlade jag ur den och när jag skulle ta tag i golvet ramlade jag snett och vred till både högra långfingret och högra axeln.

Till en början hade jag endast ont i fingret och gick till vårdcentralen för att se om de kunde se vad som var fel. Läkaren sa bara:"Smörj på salva så går det över". What?! När jag böjde på fingret hörde man hur det krasade. Hur skulle då en salva kunna hjälpa?

Smärtan i fingret gick över efter någon vecka och jag tänkte inte mer på det. Detta hände i slutet på -07. Jag tänkte att det aldrig skulle komma tillbaka, men i slutet på förra året började jag känna av axeln. Det har nu gått så långt att jag inte kan sitta med armarna i kors utan att ha ont, jag kan inte göra armhävningar, ligga på axeln för länge m.m. Jag får avstå från vissa saker när jag idrottar, vilket såklart kommer att påverka mig när jag går i Falun. Jag tänker dock inte låta smärtan hindra mig denna gång, utan jag tänker kämpa på och härda ut.

Den senaste tiden har jag även fått ont i fingret, vilket jag inte trodde att jag skulle få. Till en början hade jag endast ont när jag format handen efter någonting runt som t.ex. datamusen. Nu kan jag inte ens skriva på tangentbordet utan att få ont. Jag funderar därför på om jag inte ska boka en tid till röntgen för att ta reda på om det är någonting man kan operera eller få rehab/sjukgymnastik för.

Om det visar sig vara något "allvarligt" tänkte jag att jag skulle ta med mig röntgenplåtarna och sjukintyg som bevis. Jag har redan undersökt axeln och läkaren trodde sig veta vad som är fel. Därför tänkte jag se om jag kan få ett intyg på det då det kan vara behövilgt.



Egentid
Publicerat den

Sara, att jag vill bo själv har ingenting med det som blev sagt igår att göra. Jag har gått och tänkt på det här ett tag nu, men aldrig riktigt kommit fram till hur jag skulle berätta det. Det kan vara en anledning till att jag har varit "skum" som du har sagt. Det var tänkt att jag skulle diskutera detta med dig på fredag under bowlingen, men nu blev det ju inte så.

Jag vet hur mycket du såg fram emot det, men jag känner att efter allt jag varit med om behöver jag bo själv. Jag behöver min egentid. Under större delen av tonåren har jag alltid gått med på saker för att den andra har velat och jag känner att jag inte kan göra så längre. Jag måste tänka på mig själv för ovanlighetens skull och det är just vad jag gör nu. Jag är inte redo att bo med någon oavsett om det är med en kille eller med en kompis.

Det är klart att det hade varit kul att bo med dig eftersom vi alltid har så roligt tillsammans, men för att jag ska kunna växa och få tillbaka livet där jag en gång var måste jag bo själv. Jag måste göra det här på egen hand som med allt annat.

Under hela mitt liv har jag varit beroende av andra och jag vägrar att vara det längre. Folk har alltid fått betala för mig och det fungerar inte så. Jag känner att jag måste få ha ett eget liv där jag tar hand om mig själv. BARA mig själv.

Det känns förjävligt att skriva det här i bloggen eftersom jag tycker att det är mer moget att ta det öga mot öga, men efter din kommentar kände jag att jag var tvungen att skriva som det var. Vill du diskutera det vidare får vi ta det på fredag om du fortfarande vill bowla med oss, förstås.



Funderingar angående flytt
Publicerat den

Om lite mer än 1 månad får jag intagningsbeskedet för gymnasiet och kan då äntligen börja planera för flytten. Jag har funderat lite grann över hur jag ska lösa det här med möbler och har nu kommit fram till att jag måste pendla i 2 månader och spara under tiden för att ha råd med allt. Då kommer jag ändå bara att köpa det allra nödvändigaste. Flyttar jag direkt så kommer jag aldrig att ha råd med någonting, så det är såhär det får bli :)

Jag kommer nog att ta mamma och pappas soffa till en början och när jag väl har sparat ihop pengar till en bättre tänkte jag köpa en antingen på Ikea eller om man hittar någon i bra skick på Blocket. Jag vill gärna ha någonting nytt, men är inte alltför kräsen utan får ta det som finns.

Hur jag gör i början vet jag dock inte. Jag får ju busskort av skolan, men om jag får det första dagen är tveksamt. Jag gick det förra gången, men det är inte säkert att jag får det nu. Därför måste jag planera in om jag ska köpa ett kombi-kort eller inte. Det är väl det jag är mest orolig över.

Eftersom jag nu bestämt mig för att pendla i början flyttar jag inte in i början av augusti som det var sagt, utan det blir nog i början på oktober beroende på när jag får mina bidrag. Det känns bra att man bestämt sig iaf. Nu vill jag bara börja planera :)




Boven i dramat
Publicerat den

Den senaste tiden har jag försökt att ransaka mig själv för att komma fram till varför jag har mått dåligt tidigare i livet. Det är klart att jag kan må dåligt nu också, men inga allvarliga grejer. Jag kan få ångest någon gång ibland och jag har nu listat ut vad det är som utlöser det.

För ett tag sedan var jag väldigt petig med vad jag åt och jag såg till att jag rörde på mig varje dag. Då mådde jag otroligt bra och var väldigt positiv. Nu när jag först haft stygnen och sen drabbats av halsont har jag inte kunnat idrotta i princip alls och det har då av någon anledning blivit så att jag börjat äta lite mer onyttigt. Det har resulterat i att jag fått ångest, blivit deppig och allmänt seg. Vissa gånger har jag t.o.m stuckit från datorn bara sådär även om jag pratat med Dennis vilket jag tycker är det roligaste under hela dagen.

Jag har därför listat ut att kosten har haft en stor inverkan på mitt välmående och jag tänker därför försöka att återgå till matvanorna jag hade innan jag tog bort leverfläcken. Ibland kan det vara svårt att inte falla tillbaka när man t.ex. är sötsugen eller liknande. Jag får dock tänka på vad maten faktiskt gör med mig. Det som är så skönt är att Dennis t.ex. inte äter godis, vilket inspirerar mig.

En annan grej som motiverar mig är modellandet. Varje gång jag åkt på fotosession har Håkan kommenterat och sagt att det syns att jag gått ner i vikt. Jag har blivit lika glad varje gång och jag ska försöka att tänka på mina bilder varje gång jag ser något onyttigt. Jag vill inte riskera att gå upp i vikt eller få ångest pga. vad jag ätit, så nu tänker jag fan i mig hålla det här.

Det ska bli extra skönt sen när snön försvinner eftersom det då är lättare att vara ute och gå. Är så jobbigt att vara ute och gå i snöoväder (som jag gjorde sist). Jag tänkte dock att jag skulle bita i det sura äpplet och vara ute i snön nu eftersom jag inte orkar sitta hemma på mitt feta arsle hela dagarna.

Nu får det bli höst så jag får börja skolan och träna!



Heldag med Sara
Publicerat den

Dagen har varit väldigt händelserik då jag har spenderat den med Sara. Det var tacobuffé i hennes skola, så hon smugglade in mig i matsalen så vi kunde vräka i oss lite grann. Trots att jag var för lat för att lägga på köttfärs var det gott. *alltid gott med tacos*. Man såg lite folk som man inte sett på ett tag också. Ingen man pratade med eller så, utan man fick se de från långt håll. Gud, vad folk har förändrats sen man bodde här alltså. Det är sjukt.


Efter att vi ätit och fixat lite saker satte vi oss i bilen för att åka till Falun. När vi väl var framme tog det oss hundra år innan vi hittade parkering. Det slutade med att jag sms:ade Niklas och frågade om han kunde tipsa om något bra ställe utan avgift. Han tipsade om ett ställe, men det roliga var att (för det första) så visste jag inte vart det låg och (för det andra) så svarade han på mitt sms en timme efter att jag frågat. Då var det redan för sent. xD

Jag förstår inte varför folk ska vara så snåla och ha avgift på varenda parkering. Det slutade med att vi var tvungna att låna en krona av en gammal gubbe, annars hade vi aldrig fått parkeringplats. Vi slapp gå 100 mil iaf.


Vi roade oss med att springa runt lite grann på stan. Vi hittade en skobutik (minns inte namnet) som var SKITBRA. Jag höll på att trilla baklänges eftersom skorna var jättefina. Jag förväntade mig att det skulle vara jättedyra, men det var faktiskt bra pris på dem så nu vet jag iaf vart jag ska köpa skor när jag har råd.

Sara vann för ett tag sedan ett par skor via en budgivning på Tradera. Hon provade att ha på sig dem idag och eftersom det var halt ute gick vi och höll armkrok. Det måste ha sett roligt ut. Två unga tjejer som går och asgarvar, håller varandra i armarna och vinglar runt. De måste seriöst trott att vi va fulla eller nåt xD

När vi var klara på stan åkte vi till tandläkaren (som besöket var ämnat för). Det gick väldigt snabbt och bra, så vi drog till Kupolen en snabbis och kikade lite grann. Var inne på Cervera och hittade jättefina grejer till lägenheten. Fastnade för lite porslin som jag gärna skulle vilja ha. Jättefina färger osv. Vi sprang runt i fler butiker, bl.a. klädbutiker. Det är fan farligt att gå i butiker när man inte har pengar.

Efter Kupolen drog vi hem till Sara och åt lite grann. Vi drog på Ice Age 3 (som vi sett 100ggr) och sen gjorde vi milkshake. Ska jag vara ärlig så var det första gången i mitt liv som jag smakat. Har inte gjort det innan av någon anledning.

Tack Sara för en jätterolig dag :) Ser fram emot den 6/3. Ska bli jätteroligt att få gå ut igen. Speciellt eftersom jag då har fixat håret och kan använda min nya klänning som sitter så förbannat bra :D

Tiden har flugit iväg idag och jag hoppas att de gör det de närmsta dagarna också. ♥



Fastställt
Publicerat den

Jag har gått och oroat mig i flera dagar att Dennis inte ska komma, men nu är biljetterna äntligen bokade och jag kan pusta ut. Han var så glad igår att han lade ut en bild på sig själv + biljetterna på sin Bilddagbok. Haha! Han är så jävla söt :)

Nu går jag bara och räknar dagarna tills han kommer. Det ska bli så himla roligt och jag ser verkligen fram emot det. Jag hoppas att han kommer att trivas under sin vistelse här.




Schemaläggning v.8
Publicerat den

Som Ni vet kommer Dennis hit nästa vecka och jag håller nu på att planera lite vad vi kan göra.

Jag har valt att ställa in innebandyträningen eftersom han kommer bara några minuter innan den börjar. Vem vill inleda en träff med att kolla på innebandy? Därför tänkte jag strunta i onsdagsträningen nästa vecka. Kan vara skönt för honom att bara få ta det lugnt efter 2h och 45min på en buss (+ tiden det tar för honom att åka in till Stockholm).

Det enda som är inplanerat just nu är att vi ska gå och bowla med Madde och Andreas på fredag. Han kommer från Göteborg för att hälsa på henne, så hon tyckte att vi först kunde bowla för att sedan gå hem till henne och fika lite. Jag tycker att det låter jättebra och Dennis verkade vara med på noterna.

Sen tänkte jag att vi skulle kolla på lite innebandy på lördag så han får se mig i mitt rätta element. Jag ska visserligen inte spela, men är väldigt koncentrerad osv. även när jag sitter på läktaren. Matchen är på lördag kl.10, så det blir att kliva upp väldigt tidigt.

Utöver det har jag ingen aning om vad vi ska göra. Jag har frågat mamma om vi kunde åka upp till Borlänge eftersom hon ändå ska storhandla (som jag fattat det). Hon tyckte dock att det var onödigt att åka dit och gå på Kupolen när man ändå inte har några pengar till annat än mat. Man kan väl gå runt och kolla lite istället för att sitta hemma? Bara komma ut lite.

Någon som har något förslag på vad vi kan hitta på?



Tävlingsinstinkt
Publicerat den

                              

Jag satt och funderade över en sak igår. De som känner mig  vet att jag är en tävlingsmänniska som gillar att utmana mig själv. Den senaste tiden har jag dock känt att jag fått konkurrera med andra. T.ex. inom modellandet. Sara är jätteduktig och ett tag kändes det som att jag var tvungen att konkurrera med henne, men igår insåg jag att jag inte behöver det. Vi är duktiga på olika saker. Det jag är dålig på är hon bra på och tvärtom, så varför tävla? Jag har därför insett att jag endast ska tävla med mig själv. Det jag kan göra är att LÄRA av henne istället för att känna att jag måste konkurrera med henne.

Jag har bestämt mig för att inte jämföra mig med henne. För det första så har vi inte alls samma kroppsform och för det andra så har hon hållt på längre än mig. Därför har jag bestämt mig för att endast tävla med mig själv genom att jämföra bilderna från mina fotosessioner. Tror jag skulle känna mig mindre stressad om jag gjorde det.

Det här gäller såklart allt och inte bara modellandet. Jag ska sluta jämföra mig med alla andra och endast tävla med mig själv. Min psykolog (slutade gå dit -jan-09) tyckte att jag inte skulle tävla med mig själv och ha så höga krav, men jag mår bra av att göra det så jag ska bara fokusera på mig själv och rent ut sagt strunta i alla andra.




Osynligt viktras
Publicerat den

Som några av er vet har jag ganska dåligt tålamod och igår kände jag att jag inte kunde hålla mig från att kolla min vikt. När jag ställde mig på vågen tog jag förgivet att jag skulle ha gått upp 2-3kg eftersom jag knappt har tränat på en månad pga. stygnen och att jag haft ont i halsen.

Jag har varit ganska onyttig och slarvat med maten den senaste tiden, så jag blev väldigt chockad när jag fick se att jag vägde 52.9kg. Tittar man på mig tycker jag inte att det syns ett dugg, utan jag ser fortfarande ut som "hej kom och hjälp mig". Undrar vad jag kommer att väga när jag faktiskt är nöjd med min kropp. Jag vågar nog inte riktigt tänka på det. Iofs så vill jag först gå ner lite mer i vikt för att sedan bygga muskler. Som Ni vet så väger ju muskler mer än fett, så jag kommer nog att ligga på denna vikt ändå när jag är "klar".

Vi får se hur lång tid det tar innan jag har den kroppen. Det första som ska hända nu är att jag blir frisk. Har haft ont i halsen i en vecka och de senaste två nätterna tror jag att jag har haft feber. Jag blev även täpt i näsan inatt, vilket inte var så kul. Vem vill sova med öppen mun vid halsont, liksom?

Nej, så när jag blivit frisk tänkte jag återgå till träningen där jag var innan mitt lilla "uppehåll". Frågan är bara:"Hur fan har jag lyckats gå ner så mycket i vikt?".




Inte långt kvar nu!
Publicerat den

Nu har Dennis och jag äntligen bestämt när han ska komma hit (så, nu vet Ni vad han heter). Vi diskuterade det på telefon igår och kom då fram till att onsdag-söndag blir toppen. Jag vill ju att han ska stanna så länge det går, men samtidigt ta lite hänsyn till mamma som ville att han skulle komma i mitten av veckan. Vi bestämde oss därför för onsdagen då han snart måste boka bussbiljetter för att se så att det finns plats kvar för honom. Det brukar dock alltid finnas plats på Säfflebussen, så det ska inte vara någon fara.

I slutet på vårat samtal gick det upp för mig att han faktiskt snart är här! Jag är nervös redan nu och har börjat fundera över vad jag ska ha på mig osv. Han har sagt att jag inte behöver tänka så mycket på det då jag alltid är snygg, men jag vill känna mig det också. Vill inte ta på mig någonting som jag känner mig obekväm i eftersom det bara blir knasigt då, så jag måste tvätta upp lite snygga kläder som jag kan ha på mig. Om jag hade haft pengar hade jag seriöst åkt till typ Lindex och köpt mig något snyggt nattlinne då jag sover i ett av mina träningslinnen. Inte särskilt snyggt xD

Det ska bli spännande och jätteroligt att få ha honom här. Jag tror och hoppas på att det kommer att gå jättebra. Han har lovat mig att han ska springa fram och ge mig en stor kram så fort han har klivit av bussen. *tihi* Jag är ju sån mes, så jag vågar inte göra det själv, så tycker det är jättegulligt av honom. ♥

Nu får det se till att bli vecka 8!!




Nu har jag fått nog!
Publicerat den

Som många läst tidigare så har Björn varit på mig och tjatat en hel del om pengar och han har även gjort det den senaste tiden.

I början var det ju sagt att jag skulle hjälpa honom med hyran då han inte skulle få några pengar alls från CSN. Jag gick med på det då jag bara ville vara snäll, men efter ett tag insåg jag:"Varför ska JAG hjälpa honom med hyran när det var HAN som kastade ut MIG?". 

Han fick såklart inga pengar och när det sen kom en telefonräkning i mitt namn på 2274kr tyckte han att jag skulle betala den (abonnemanget hade inte gått över på honom än). Vi kom överens om att betala halva var, men nu har jag sagt åt honom att han inte får ett öre. Varför ska jag behöva betala någonting som jag inte ens förbrukat?

De få samtal jag ringde kostade ingenting då det var till fasta nät. Han har ringt 54 timmar till mobil och det vägrar jag betala. Speciellt nu när jag inte längre bor där och nu när han faktiskt har flyttat ihop med sin flickvän. Då kan fan hon betala dem pengarna!

Han fick 13 000-16 000 kr i januari av CSN och kan inte ens betala en telefonräkning på 2274kr. Vad fan gör han med pengarna? Använder dem som toapapper?

Några pengar får han inte av mig iaf då jag inte ska behöva betala någonting nu när jag flyttat ut. Det är fan TRE MÅNADER sen han kastade ut mig och han försöker ändå mjölka mig på pengar. Han säger att han har en lösning på hur vi kan fixa det här, men då måste jag ringa annars får jag betala hela summan. Det kan han stoppa upp i arslet! Det spelar ingen roll vad han säger. INGEN får pengar av mig.

Björn, du kan DRA ÅT HELVETE för jag vägrar bli behandlad som skit. Du går och ljuger mig rätt upp i ansiktet och så förväntar du dig att få min hjälp. Du är fan inte klok.



Besök under sportlovsveckan
Publicerat den

I föregående inlägg skrev jag att jag troligtvis skulle få besök vecka 8, men nu är det bestämt. Eftersom denna kille faktiskt är några år yngre än mig var han såklart tvungen att få tillstånd av sina föräldrar eftersom han fortfarande bor hemma, vilket det nu verkar som att han har fått. Kan de släppa iväg honom på konserter över typ hela Sverige så borde han ju få åka hit liksom.

Han hade tänkt att han skulle boka tågbiljetter i helgen, men jag rekommenderade att han skulle åka med Säfflebussen istället eftersom det både är smidigare och billigare. Då slipper han byta och han tjänar ca 300kr på att åka buss, så han skulle boka bussbiljett istället.

Vilka dagar han kommer att vara här är inte bestämt än. Eftersom mamma inte får lön förrän den 25:e tyckte hon att det skulle passa om han kom då. Jag vill ju gärna att han ska få se mig träna, så jag hade isåfall velat att han kom på onsdag kväll och stannade till söndag (eftersom jag planerat in en grej på lördag). Jag har ingen aning om vad hans föräldrar tycker eller vad han själv tycker. Han har bara sagt att han stannar så länge han får och jag vill ha honom här så länge det går. :)

Har som sagt planerat lite grejer som vi ska göra under tiden han är här. Tänker dock inte ta upp det nu då jag inte vet om han läser min blogg eller inte. Vill ju att det ska bli en liten överraskning istället för att han ska gå och veta. Då är det ju inget roligt xD

Jag hinner dock inte klippa mig och bleka håret innan ------ kommer, utan han får se det när jag åker ner till honom (förutsatt att det känns bra när han varit här, vilket jag hoppas på). Får hoppas att han tycker om mig trots att jag kommer se ut som fan när han är här.

Det ska iaf bli väldigt roligt och jag ser verkligen fram emot det. Ge mig vecka 8 nu!




Svar från Niklas + mer
Publicerat den


Inatt fick jag sova, vilket jag inte hade räknat med då jag legat vaken två nätter i rad. Det kändes väldigt bra och jag är därför på väldigt bra humör.

När jag satt och skrev dagbok igår fick jag sms av Niklas där han skrev att han har tänkt lite nu och att han inte är redo att inleda ett förhållande. Det är inte det att han inte gillar mig, men han känner att det inte skulle fungera för honom att ha ett förhållande just nu. Han tycker att vi ska kunna prata med varandra och träffas iaf. Jag kommer dock inte att träffa honom som mer än vän.

Ska jag vara ärlig så är jag ganska glad över beskedet. Det är absolut inget fel på Niklas eller så, utan jag tyckte såklart om honom som Ni säkert läste tidigare. Jag var ju väldigt upprörd och nere över att han ignorerade mig och inte visste vad han ville. Det resulterade i att jag gick till min bästa killkompis för att prata ut. Med tiden började jag inse att jag faktiskt hade känslor för honom och fick då veta att han kände precis likadant för mig, men att han inte vågade berätta någonting. Han blev därför väldigt glad när jag blottade mina känslor för honom eftersom han då fick veta att vi var på samma plan.

När jag hamnar i såna här situationer (syftar på den med Niklas) kan jag bli så förvirrad att jag stänger ute mina känslor, alltså att jag inte tillåter mig själv att känna någonting,  och det gjorde jag även denna gång. Eftersom läget var som det var försökte jag att lägga mina känslor åt sidan då jag "visste" att det skulle bli såhär. Det var bäst att inte fästa sig för mycket och då växte istället känslorna för min kompis fram. Av olika anledningar vill jag inte berätta vem det är, utan jag tänker låta det vara ett tag.

För den som undrar så: Nej, vi är inte tillsammans. Som det ser ut nu kommer han hit vecka 8 då han bor ett par timmar härifrån. Det är tänkt att vi ska bowla och fika lite grann med Sara och förhoppningsvis någon av hennes killkompisar (roligare om man är fler. Kanske inte så kul för Sara om jag och ------ är puttenuttiga mot varandra. Vill inte att hon ska känna sig utanför, så bättre att hon har med sig någon).

Så läget är såhär: Niklas och jag har bestämt oss för att bara vara vänner så får vi se hur det går med ------.



Grinpelle
Publicerat den

Jag pratade lite grann med mamma idag. Vi har en grej som vi ska betala den här månaden, men vi har bestämt oss för att skita i det och lägga pengarna på annat. Jag ska nämligen få klippa mig och bleka håret istället.

Ni som hängt med i bloggen innan vet vad detta handlar om, men säger inte mer då denna person inte vet något.

Fan, vad jag är snäll alltså! xD



SMS
Publicerat den

Skrev ett sms till Niklas för en stund sen och skrev att han inte verkar intresserad längre. Då skrev han tillbaka:

"Vet inte själv. Haft mkt och göra och inte hunnit tänka riktigt :|"


Det har fan gått två veckor sen jag var där, så det vettefan om jag tror på det där alltså.



ÄNTLIGEN!
Publicerat den

Nu har jag äntligen fått hem allt som jag vunnit på Tradera. Jag har gått och väntat på en klänning länge nu och fick den idag. Helt klart min favorit. Den ska jag ha nästa gång Sara och jag ska ut. Den sitter otroligt bra på mig och man kan verkligen se min kroppsform, vilket jag tycker är jättefint :) Sara får dock hjälpa mig att ta av mig den eftersom den satt så pass tajt att jag fan inte kan dra över den över huvudet själv, men det är det värt. Så jävla snygg.

Här kommer alla kläder jag köpt:

Klänningen jag pratade om ovan




 

 

Alldeles för stor. Stod att det var strl 36, men jag fullkomligt drunknade i den.
Det är bergis strl 38/40 på den.

 





Sanningen om Niklas
Publicerat den

Tänkte bara uppdatera eftersom "Sara" frågade hur det går med Niklas.

Anledningen till att jag inte skrivit om honom är för att vi inte pratar med varandra. Varför har jag ingen aning om. Sist vi pratade sade han att han inte visste vad han kände, så då tänkte jag att:"Okej, då ger jag honom lite tid så han får reda ut vad han känner".

Eftersom jag inte ville stressa honom har jag hållit mig på avstånd och tänkte att han fick komma till mig om det skulle vara någonting, men han har inte sagt ett ljud. Han har kommenterat någon enstaka bild på min bilddagbok, men inget märkvärdig. Så jag antar att han inte är ett dugg intresserad. Det var nog som mina kompisar sa: han var nog bara ute efter att få mig i säng. Så kan det mycket väl vara, men just nu orkar jag inte bry mig. Det är som jag säger: Vi kan inte ändra det förflutna, men vi kan påverka framtiden.

Om han tyckte om mig minsta lilla så hade han inte ignorerat mig. Vi har inte pratat på över en vecka, så det känns lite mysko. Jag antar därför att det inte blir någonting mer. Jag tänker inte komma krypandes till honom och fråga hur han känner osv. Kände han någonting och ville ha mig så hade han sagt det istället för att skita i mig.

Bara att gå vidare :)



Sömnlöst.... igen!
Publicerat den

Inatt trodde jag seriöst att jag skulle få sova. Jag var duktig som gick och lade mig en timme tidigare än vad jag brukar och tvingade mig själv att läsa ännu ett kapitel ur Magdalena Graafs bok: Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Eftersom det här med misshandeln har varit ett jobbigt ämne har jag inte vågat läsa den förrän nu.

Just nu är boken ganska ointressant (men det är alla böcker i början), men jag kan nog ha nytta av hennes ord när det blir rättegång osv. Jag hoppas att hon har lite tips som jag kan använda mig av när det väl blir dags. Tar emot all "hjälp" jag kan få.

När jag släckte lampan och tittade på klockan blev jag förvånad då jag såg att den bara var 01. Annars brukar jag lägga mig runt kl.02 eller t.o.m senare, så det kändes lite ovant. Eftersom jag inte var så trött egentligen så hade jag såklart svårt för att sova (idag igen!).

Jag har funderat över det ett tag nu också: varje gång jag har något eller någon att tänka på får jag alltid svårt att sova. Jag har alltid varit en sån som inte kan koppla bort mina tankar, utan ligger och tänker för fulla muggar. Önskar att jag kunde lära mig hur man slappnar av så jag faktiskt kan få sova även om det är mycket i huvudet.

Jag hoppas att jag får sova lite grann nu framöver eftersom jag (som det ser ut nu) kommer ha ett fullspäckat schema vecka 8. Kommer att hända en hel del, så jag kan behöva vara utvilad då om jag ska orka med allt. Jag får försöka att hitta på någonting om dagarna som gör att jag blir extra trött. Har sovit bra de gånger jag varit ute och gått, men har ju som sagt valt att avstå från det nu när jag har ont i halsen. Jag tror att jag eventuellt ska styrketräna lite lätt senare i eftermiddag så att jag får "röra" lite på mig. Tycker det är jobbigt när man inte kan träna, sova osv



Kråka i halsen
Publicerat den

Då var det min tur att få halsont och skit da. Det är inte ofta jag "blir dålig" eller ens riktigt sjuk. Sist jag var sjuk (hade halsfluss m.m.) var i mars/april förra året, så lite halsont tror jag att jag ska klara av. Det började igår och jag trodde att det skulle försvinna, men tji fick jag! Det är lite jobbigt att svälja, men annars är det lugnt. Ingenting jag dör av, liksom.

Eftersom halsen har blivit värre får jag stryka mitt schema för dagen. Det var tänkt att jag skulle ta mig en långpromenad (slingan tar 65 min), styrketräna och gå på innebandyträningen ikväll. Innebandyn går jag alltid på oavsett hur "sjuk" jag är, men det andra struntar jag i för säkerhets skull.

Just nu sitter jag och funderar över vad jag ska hitta på annars idag. Jag blev väckt av Holly strax efter kl.8 då hon var uttråkad och drog i gallret som hon alltid brukar göra när hon är rastlös. Jag tog därför upp henne en stund och lät henne springa runt i min säng medan jag försökte vakna till lite grann. Ett tag satt hon vid mitt huvud och jag upptäckte då att hon tuggade på något och när jag väl fattade vad hon tuggade på drog jag undan håret direkt! xD Nog för att jag ska klippa mig snart, men jag går hellre till en frisör istället för att låta min kanin tugga håret av mig. Nu sitter hon i sin bur igen och lyssnar på lite radio. Hon är en som måste ha ljud runomkring sig annars får hon tråkigt, så hon får lyssna på morgonens radio.

Det känns konstigt och ovant att vara uppe såhär tidigt, men det är nog bara bra om jag får träna lite grann eftersom jag ska tillbaka till skolan i höst. Kan vara bra om jag vänder på dygnet lite grann så att jag faktiskt orkar med skolan istället för att dö när man är där.



Solsken
Publicerat den

Igår var jag på otroligt bra humör och jag är det även idag trots att jag har lite ont i halsen och pannan (hur jag nu kan ha det). Är glad idag av samma anledning som igår, men blev lite extra glad eftersom jag nu fått ett av mina många plagg som jag vunnit på Tradera. Provade klänningen och den satt väldigt bra. Kanske lite slappt i ryggen, men det får gå.


Jag tycker att jag har gjort riktiga kap nu när jag köpt kläder. De har setat otroligt bra och jag känner mig riktigt snygg i dem, så det känns bra. Får se vad man har på sig för plagg nästa gång man ska ut. Först ska jag som sagt fixa till håret. Tänkte ringa nu i veckan och beställa tid så jag får klippa och bleka håret efter den 25:e.



God morgon folket!
Publicerat den

De senaste dagarna har det hänt en hel del som gjort att jag idag mår toppen! Sitter och poppar musik medan jag dricker lite Naturdiet shake med chokladsmak (smakar precis som chokladglass). Kände mig inte hungrig när jag klev upp, men tänkte att jag måste få i mig lite grann iaf eftersom jag ska ut på en långpromenad om någon timme, så det fick bli min shake som jag köpte för några dagar sen.

Nu kanske folk undrar varför jag är så glad och det beror på tre saker:

1. Krogrundan med Sara
Trots att jag skrev att jag kände mig lite obekväm i kläderna osv. så hade jag otroligt roligt och det kändes jättebra att jag kunde vara ute bland folk utan att drabbas av ångest eller liknande. Jag har ju haft social fobi tidigare, men jag kände inte av den alls under kvällen. Jag tyckte att jag såg ut som fan, men jag orkade inte bry mig. Vi var ju där för att ha kul och inget annat. Kändes jättebra att jag äntligen kommit över min rädsla och kan gå ut för att ha roligt. Har verkligen längtat efter det.

2. Klänningen har kommit
Förra veckan vann jag en budgivning på Tradera. En svart/grå klänning från H&M. Det var tänkt att jag skulle ha den på krogen i lördags, men jag hann inte få den utan den damp ner i brevlådan idag. Jag blev överlycklig när jag såg att den kommit och provade den direkt. Jävlar vad fin den var! Den satt otroligt bra på mig och jag kände mig vacker och kvinnlig för ovanlighetens skull. Folk som läst min blogg tidigare vet ju att jag inte är nöjd med mig själv, men i den där klänningen. WOW alltså!

3. Överraskning
Igår kvåll skickade min kompis Dennis en jättegullig sak till mig. Det var länge sedan jag fick det av någon, så jag tyckte att det var jätteroligt att få det. Speciellt när det var från honom. Jag bara skrattade eftersom jag tyckte att det var så kul. Inte ofta man blir överraskad. Tycker det är lika roligt varje gång! :D Lite info om överraskningen kommer senare.


Det har hänt lite mer grejer, men det tar typ hundra år om jag ska rabbla upp det så jag får ta det någon annan gång. Jag är iaf på väldigt bra humör idag och känner mig som jag gjort hela året - som en ny människa. Det känns fantastiskt och jag är så peppad inför det här året eftersom det kommer att hända så mycket roliga saker. Ser verkligen fram emot att få ordning på livet nu och återgå där man slutade - innan all skit dök upp.



Krogen med Sara
Publicerat den



Som Ni vet var det igår bestämt att jag och Sara skulle ut på krogen med Jenny och Anna för att fira våra födelsedagar i efterskott.

När dagen började var jag inte ett dugg peppad utan hade nästan lite ångest då jag vet att jag aldrig får till kläder och smink när jag ska ut. Jenny fick idag sminka mig, men jag blev inte nöjd. Det var inget fel på sminkningen, men jag tyckte att jag såg allmänt äcklig ut hela jag. Jag fick även låna kläder av henne, vilket kändes dumt. Tycker inte om att låna kläder av andra då jag känner mig som mest bekväm i det som är mitt eget. Jag gjorde så gott jag kunde för att slappna av och försöka ha kul iaf :)

Efter att ha sett kort på hur man såg ut under kvällen har jag nu bestämt mig för att det ska beställas tid för klippning och blekning. Sara och jag var sugna på att gå ut snart igen, men jag vägrar gå ut innan jag fixat håret och fått hem mina kläder från Tradera.

Sen ångrar jag nästan att jag hade smink på mig överhuvudtaget. Det hade nästan varit snyggare om jag gått som jag var.  Eller vad tycker ni?

Eftersom Cissie var så söt och skrev upp mig +1 på gästlistan fick vi såklart gå in gratis. (Tack Cissie ♥). När vi kom dit var det i princip inte en enda kotte där, men vi gick ut på dansgolvet direkt. Vi shakeade ass hela kvällen och det var väldigt kul. Jag dansade så mycket att jag fick ont i knäna, men det var det värt eftersom vi faktiskt hade kul. Det kom lite mer folk efter kanske 40min-1timme och jävlar vad varmt det blev i lokalen. Sen var jag lite elak under kvällen, men det bjuder jag på xD


Träffade även på gamla vänner , vilket var jättekul eftersom man inte sett dem
sen högstadiet. Kändes väldigt bra att få prata av sig lite och sen ha lite kul. Var mycket folk man kände igen. Väldigt roligt :)

Blev att tänka på det också. Alla säger att jag blivit så smal och det syns på bilden ovan.Hihi! Nu blev man motiverad till att gå ner mer. Har ca 5-10kg kvar som jag vill gå ner. Vilket BMI jag kommer att ha då vill jag inte gå in på eftersom jag då kommer att få skäll av mina läsare, så jag håller tyst.

Tack för en härlig kväll, gumman ♥ Det här måste vi göra om snart.

Ps. Jag har haft social fobi, men lärt mig att träna bort den så du som kommenterade och frågade om jag inte hade social fobi har tydligen inte läst min blogg särskilt länge.



Krogrunda
Publicerat den

Eftersom det inte blev något riktigt födelsedagsfirande för varken mig eller Sara ska vi ikväll ut på SOLO i Ludvika. Först ska vi vara hemma hos Sara och hennes syster (som också ska med + hennes kompis). Vi börjar med att äta lite tacos och eventuellt sjunga lite SingStar. Sen gör vi oss i ordning och drar ner på krogen.

En gammal klasskamrat till oss (Cecilia) som jobbar där har erbjudit sig att skriva upp mig +1 på gästlistan, så +1 får bli Sara eftersom hon faktiskt också har fyllt år. Jag tycker att det är inte mer än rätt :)

Jag har fortfarande ingen hum om vad jag ska ha på mig eller hur jag ska se ut i håret. Det får mina små flickor hjälpa mig med. De kan mer om sånt än mig eftersom jag aldrig är ute. Jag har varit ute EN gång om man bortser från alla gymnasiediskon man var på på SOLO. Så jag får be dem om smakråd och hoppas på att det blir bra.

Har en kompis som också ska ut. Han frågade mig för någon dag sedan om jag kunde köpa ut åt honom, men vafan.... mitt leg gick ut i somras, så jag kunde tyvärr inte hjälpa honom med det. Får ta och fixa leget snart eftersom det kan vara bra att ha.

Ser fram emot kvällen och hoppas att den blir lyckad. Du får ta många bilder på oss, Sara ;) Vill att det ska bli en minnesvärd kväll :)♥



Kommit igång
Publicerat den

Jag har tidigare pratat om att jag vill gå ner i vikt och att jag ska skärpa mig med träningen nu när stygnen är ute. Eftersom stygnen åkte ur i tisdag har jag nu börjat träna och det känns toppen. I förrgår hade jag innebandyträning och det kändes otroligt bra då jag saknat träningen något enormt!

Jag har nu återgått till styrketräningen och innebandyn. Jag har även börjat med långpromenader. Slingan jag går tar 65 minuter. Jag gick den i onsdags (som jag skrev om, om jag inte minns fel) och idag. När jag har gått snabbt har det gjort ont i högra knät, men det har känts lite bättre när man dragit ner på tempot lite grann. Så kommer det vara nu när jag börjar skolan också; gör det ont drar man bara ner på tempot lite grann eller gör någonting annat som knäna inte klagar över.

För att få en större överblick över min hälsa har jag nu börjat med mat- och träningsdagbok. Jag förde det när jag gick på innebandygymnasiet och det fungerade jättebra. Då har man mer koll på hur man rör sig i förhållande till man äter, vilket är jättebra. Jag har ätit lite onyttigt nu i början, men det minskar för varje dag och jag är väldigt stolt över mig själv som tar tag i det här en gång för alla.

Om turen är med mig kommer jag att ha lite snyggare kropp till sommaren iaf så man vågar visa sig i bikini :) Det målet har jag haft väldigt länge nu då jag alltid badat i shorts och bh pga. att jag skämts för mycket över min kropp för att kunna visa mig i bikini. Så i sommar åker badkläder på och INGET ANNAT! :D




Don't be scared ♥
Publicerat den

                              

Jag har under dagen setat och funderat lite grann över det här med Niklas. Eftersom jag själv har varit i hans situation försöker jag att tänka mig in i hur han har det och vad han tänker vilket såklart är svårt eftersom jag inte känner honom sådär jättebra än. Vet inte riktigt hur han fungerar, eller vad man ska säga.

Det är nog som han själv säger, att han är rädd och att det känns konstigt då ingen tjej någonsin skrivit så fina saker om honom som jag gjort. Jag hade nog också reagerat likadant om Niklas hade skrivit såna saker om mig. Jag hade kanske inte blivit rädd, men det hade känts grymt ovant. Det är dock någonting som man får vänja sig vid. Att jag skriver som jag gör betyder ju att jag faktiskt tycker om honom, så han ska se det positivt. Jag tycker om honom för den han är och det är ingenting att vara rädd för.

Mamma tror att han även är rädd för att jag ska vilja bli sambo om vi blir tillsammans och det behöver han inte ens tänka på. Visst, jag ska flytta till Falun, men efter allt jag varit med om har jag ingen som helst lust att bo med NÅGON! Jag känner att det bästa för mig är att bo själv så att jag får fortsätta där jag slutade. Bygga upp mitt liv igen.

Som så många vet har jag under en längre tid funderat över att flytta tillbaka till Falun. Jag började längta tillbaka redan i slutet på 2008, så det här är någonting som jag har gått och funderat över länge och ingenting som kommit nu bara för att jag träffat Niklas.

Jag tycker personligen att han inte har någonting att vara rädd för, men jag har som sagt varit i hans situation och vet hur det känns. Han har min fulla förståelse. ♥




Gårdagens träning
Publicerat den

Tidigare var det sagt att jag skulle träna för att bli på bättre humör, vilket jag gjorde igår. Jag började dagen med att äta lite frukost. Sedan hämtade jag MP3:n och lade in lite ny musik då den gamla bara var skräp. Syrran och jag har nämligen inte samma musiksmak *fniss*

När jag dragit på mig träningskläderna och gick ut såg jag att det snöade som satan samtidigt som det blåste, vilket jag sket fullständigt i eftersom jag ville ut och röra på mig. Så jag pulsade i snön i gympadojjor i 65min. Det enda som var jobbigt med att vara ute och gå i sånt väder var att jag fick lite skoskav pga. att jag hade sockor i skorna. Sen fastnade all snö på mina ögonfransar och mina ögonbryn. Det måste ha sett roligt ut med vita ögonbryn istället för svarta, som jag normalt sett har xD

När jag kom hem försökte jag återfå värmen i kroppen för att orka med ett lite mindre styrkepass på mitt rum. Fick träningsredskap av mamma i tidig födelsedagspresent.

Senare på kvällen hade vi innebandyträning. Det gick okej, men kändes lite ovant eftersom jag inte tränat på två veckor pga. att jag gått med stygn. Får jag bara vänja mig vid innebanyn igen kommer det att gå jättebra :)

Det kändes iaf skitbra att äntligen få träna igen. Nu längtar jag som fan till Falun alltså!



Förklaring mottagen
Publicerat den

Tidigare så berättade jag att Niklas betett sig konstigt och att det gjort mig lite orolig och deppig. Idag har vi pratat lite grann och jag har nu fått veta anledningen till varför han har varit passiv.

Han känner att det har gått lite fort fram och det kan jag nog hålla med om till viss del. Första träffen var planerad och det kändes otroligt bra för oss båda. Andra träffen bestämdes på bara någon timmes varsel och då kändes allting så fel (även om jag såklart njöt varje sekund jag var där). Vi kanske skulle ha låtit det gå lite mer tid emellan gångerna. Första gången var som sagt fantastisk, men andra gången kändes det lite knasigt. Det kändes nästan som att vi träffades den gången bara för att jag frågade om han var intresserad av att fortsätta träffa mig och jag antar att det var där det gick snett.

Jag fick även veta att han blivit lite rädd av allt fint jag skrivit om honom på Bilddagboken och här. Ingen har någonsin sagt eller skrivit så fina saker om honom, så det känns lite konstigt. Jag har då förklarat för honom att jag är en som tycker om att beskriva och visa mina känslor. Jag tycker att det är mysigt och roligt att visa uppskattning eftersom ingen har gjort det för/mot mig.

Nu när läget är som det är har jag sagt att han får den tid han behöver eftersom jag tycker att det är värt att vänta på honom. Tycker så otroligt mycket om honom och tänker själv vara ganska passiv den närmsta tiden då jag inte vill att han känner sig pressad. Jag har själv varit i hans situation, så jag vet hur jobbigt han har det just nu.

För de som inte minns fick jag panik när jag träffade Björn då det var så ovant att träffa någon som faktiskt var snäll mot en för en gångs skull. Så jag tror att Niklas har drabbats av samma tankar som jag gjorde då.

Vi vill båda vara mer än vänner, men just nu fokuserar vi på att han ska få tid till att fundera ut vad han känner. Skulle det sen inte fungera mellan oss vill han vara vän med mig och jag har sagt att jag hellre har honom som vän än att inte ha honom i mitt liv alls. Så nu är det bara att ge det lite tid så får vi se vart det slutar. ♥




Träna bort depression
Publicerat den

                                    

Vi har alla någonting att ta till när vi blir ledsna eller deppiga. Någonting som får oss att bli på bättre humör igen. Jag har två saker som lätt kan få mig på bättre tankar: träning och musik. Kombinerar man dem blir det en enorm känsla som inte går att beskriva. Mäktig på något sätt.

Eftersom jag varit deppig hela dagen har jag nu bestämt mig för att jag ska träna varje dag nu framöver så att jag inte stänger in mig och tänker för mycket. Jag har alltid haft en tendens att tänka saker som jag inte borde och då kan jag lika gärna dra på mig träningsgrejerna och träna istället för att sitta i ett hörn och tycka synd om mig själv.

Jag har därför bestämt mig för att det inte blir någon dator imorgon, utan jag ska försöka att pyssla med annat så att jag håller humöret någorlunda uppe. Tänkte börja morgondagen med frukost och när jag vaknat till lite grann tänkte jag ta en långpromenad med Mp3 i örat. Kanske 1 timme eller 2. När jag sedan kommer hem tänkte jag köra ett styrkepass på 40-70min.

Blir väl att jag gör så varje dag de närmsta veckorna så jag får tänka på annat och röra på mitt feta arsle. Göra lite nytta. Jag hoppas att det ska få mig att må lite bättre iaf nu när läget är som det är. Att idrotta har fått mig på bra humör tidigare, så jag hoppas att det ska hjälpa lite grann i detta elände.

Har jag tur går jag ner lite i vikt också. Nu när stygnen har setat i och jag inte kunnat träna på 2 veckor har jag gått upp nästan 1 kg. Jag har 6kg kvar till min målvikt, så vi får se hur lång tid det tar. Tänkte vara snygg till sommaren iaf xD




Gymnasieansökan inskickad
Publicerat den

För Er som gått eller går på gymnasiet vet med sig att man ska skicka in gymnasieansökan senast i november då preliminärbeskedet kommer i april. Eftersom jag inte kommit på förrän nu att jag ska söka skickade jag in ansökan och pappret om speciella skäl idag. Sökte ungefär vid denna tidpunkt även förra gången och kom in iaf, så jag hoppas att det går bra att jag skickar in papprena lite senare även denna gång. 

Det var ganska svårt att skriva pappret till kommunen då jag ville få med så mycket som möjligt utan att överdriva. Jag får hoppas att de godkänner det. Skulle de inte göra det får jag adressändra till Falun bara. Skolan vet jag att jag kommer in på eftersom de bara går via slutbetyget i högstadiet och ingenting annat. Så nu är det upp till Smedjebackens kommun om de vill betala för utbildningen, annars skriver jag mig i Falun bara. Lätt som en plätt!

Tänkte att det var lika bra att skicka in det nu så att man kan få svar någon gång. Jag vill börja planera inför flytten eftersom jag tycker om att vara ute i god tid. Jag var t.ex. ute i väldigt god tid förra gången (började packa i april och jag fick ingen lägenhet förrän i september).

Det känns jättebra nu när man äntligen har skickat iväg skiten. Jag önskar att allt annat kunde kännas bra nu, men sån tur har jag ju inte :( ♥




What happens next? ♥
Publicerat den

Jag skrev tidigare att jag varit lite nere de senaste dagarna och skyllde på att jag inte kunnat träna sen den 21/1, vilket inte stämmer. Ska hela sanningen fram så hade det ingenting med träning att göra, utan allting handlade om Niklas.

De senaste dagarna har han betett sig konstigt och jag reagerade direkt på det. Tidigare så har han alltid avslutat sina sms med "puss <3", men nu har han både slutat med smileys och hjärtan i sina sms. Jag får heller inga godnatt-sms, vilket jag brukade få av honom varje kväll. Detta började efter att jag åkte hem i fredags och det har fått mig att börja fundera. Ibland känns det som om jag har gjort bort mig totalt och det har resulterat i att jag varit deppig och sovit ganska dåligt.

Efter att vi träffades första gången sa han till mig att jag verkade "för" glad. Jag tycker att jag var lika glad som jag brukar vara när jag är kär och galen. Jag kan erkänna att jag ibland skrattade vid fel tillfälle. När man ligger och tittar varandra djupt i ögonen kanske man inte ska skratta, men jag kunde inte låta bli eftersom det kändes så otroligt magiskt att ligga där brevid honom.

Eftersom jag är en sån som inte vill vara för på vågade jag inte fråga honom om någonting var fel, utan jag fick reda på det på annat håll. De som följer mig även på Bilddagboken har säkert idag sett att jag lagt ut en bild på 14/2 och skrivit:"Vill så gärna skämma bort dig och visa hur mycket jag tycker om dig". Niklas kommenterade såklart den bilden och han berättade sedan att han inte vet hur han känner just nu. Det är alltså där skon klämmer.

Jag har förklarat för honom att jag absolut inte vill pressa honom och om han behöver tid till att fundera över vad han känner ska han absolut få det. Det är klart att jag vill träffa honom snart, men om han är osäker är det bättre att han får vara ifred ett tag. Jag tycker så otroligt mycket om honom och vill inte ställa till det, så jag tänker vara lite försiktig med vad jag säger och gör den närmsta tiden så att ingenting blir fel. Det får helt enkelt ta den tid det tar. Jag är beredd att vänta på honom eftersom jag tycker att han är väldigt speciell.

Det är många som säger att jag blivit gladare nu när jag träffat Niklas och det kan jag absolut hålla med om. Nu när det är såhär är det dock inget roligt, men jag får bita i det sura äpplet och ta en dag i taget. Nå mycket mer kan jag inte göra.

Nu får jag göra som jag alltid har gjort: Förbereda mig på det värsta, men hoppas på det bästa ♥




Inköp av kläder
Publicerat den

Nu när jag har gått ner en hel del i vikt är det dags att skaffa lite nya kläder till min garderob eftersom alla plagg nu är för stora för mig. Jag har därför börjat buda lite på Tradera och vann denna tröja (nedan) förra veckan. Jag fick den i torsdags och hade den på mig när jag åkte till Niklas. 

                                          

Jag tänkte nu försöka köpa kläder som jag aldrig haft tidigare. Istället för att köpa bekväma kläder som jag alltid gjort tänkte jag nu börja köpa snyggare plagg. Denna tröja fick bli mitt sista bekväm plagg. Jag kommer nog bara att ha den på mig hemma iaf.

Tidigare har jag klätt mig bekvämt eftersom jag haft för stora komplex för att våga ha åtsittande kläder. Nu är jag dock ganska nöjd med hur jag ser ut och vågar då ha lite snyggare kläder. Jag vann t.ex. denna klänning på Tradera idag (nedan).  Det är i princip såna kläder jag vill klä mig i. Snygga med lite mer klass.

Den finns att köpa på H&M för den som är intresserad.