Insemination avbokad
Publicerat den

På onsdag var det tänkt att vi skulle till Carl von Linnékliniken i Uppsala för att diskutera insemination. Mikael känner dock inte att det är dags ännu och jag har därmed blivit tvungen att avboka besöket (gjordes idag p.g.a. att jag har haft andra saker i tankarna de senaste veckorna). Det känns tråkigt då jag är övertygad om att jag inte kommer bli gravid på naturlig väg (=utan någon form av hjälp) medan Mikael är övertygad om motsatsen. Om han hade fått välja hade vi inte ens gått igenom fertilitetsutredningen... Jag är evigt tacksam över att han gav med sig och jag håller tummarna för att han en dag kommer känna sig redo för insemination, för det var ändå han som föreslog att vi skulle prova det. 



Josefine - Mamma till Diezel -13.

Nej men usch vad tråkigt. Varför ville han inte gå med på det om ni hade pratat om det och bokat tid? Jag är ny läsare här, så förstod inte hur man kunde göra så mot sin flickvän. :/

Svar: Jag bokade tiden utan hans godkännande. Det var dock han som föreslog insemination (vi diskuterade saken hemma i köket en kväll - vad vi skulle göra om jag inte hade blivit gravid efter ett tag) och när fertilitetsläkaren på Kvinnokliniken sade att hon inte kunde göra mer för oss kändes det som en självklarhet att insemination var nästa steg, men icke... Jag har sagt till personalen på kliniken att vi kommer att höra av oss längre fram, men att vi avvaktar tillsvidare p.g.a. att vi (han) inte är redo just nu.
Louise Hedblom



URL: http://majbebis.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?