En dag i förväg
Publicerat den

Jag skulle ha slutat med ProgesterAll i onsdags kväll, men jag kände att jag inte orkade smörja längre så jag slutade med krämen i tisdags (smorde sista gången på morgonen). Det märktes dagen efter, vill jag lova! Det började genast ömma i brösten, äggstockarna/livmodern började småvärka och humöret skenade iväg. Tre dagar senare kom mensen, så nu är vi inne på 22:a försöket. Det känns rent ut sagt förjävligt. Skit, om man får säga så.
 
Jag kommer inte göra någonting särskilt det här försöket förutom att fortsätta med krämen, men vid nästa kommer jag att köra min detox och samtidigt undvika min stora last: socker. Det är tänkt att jag skall komma igång med träningen också - som jag har saknat väldigt mycket. Den största anledningen till att jag inte har varit på Friskis på sistone är att jag har inbillat mig att jag inte orkar, att det är bättre att jag stannar hemma och tar det lugnt. Nu skall det dock bli ändring på det. 
 
Någon som vill göra mig sällskap?



J

Vad tråkigt... Jag använde också den krämen men jag slutade inte smörja förrän mensen kom. Jag kunde inte skjuta upp den med hjälp av krämen. När jag till slut blev gravid smörjde jag tills jag var en vecka över BIM innan jag testade och fick positivt och då fortsatte jag smörja fram till vecka 12. Älskar också den krämen, slapp all PMS. Stort lycka till till er. Skickar en anonym kram!



URL:


Unni

Hej hej. Har du varit och hälsat på syster med bebis än?, eller känns de jobbigt fortfarande. De var väl ett tag sen hon fick va? Lycka till med försök 22, de blir nog en bebis snart ska ni se!:)

Svar: Jag har inte hälsat på henne ännu då det fortfarande känns väldigt jobbigt (födde i slutet av augusti). Jag har dock fått se det lilla livet en snabbis i samband med att hon handlade i butiken där jag jobbar. Det är bara att hålla tummarna för att det blir en bebis för vår del också snart, men just nu det ser mörkt ut...
Louise Hedblom



URL:


Unni

Men de är ju ändå din syster? Känner du ingen glädje över att du fått ett syskonbarn? Bättre än inget barn alls ju... Och tycker inte hon de är konstigt att du inte hälsat på än? Ni kanske inte har sån bra kontakt?! Jag het då att jag hade blivit ledsen om min syster inte visade nått intresse för min bebis. Kram

Svar: Vi har aldrig haft någon vidare relation och pratar sällan. Hon verkar inte vara intresserad av att ses (hennes svärföräldrar bor i samma stad som mig och hon hör aldrig av sig när hon är här) och jag har tröttnat på att försöka anstränga mig. Det gäller inte bara henne utan hela min familj! Jag känner ingen glädje alls i att ha fått ett syskonbarn eftersom det ständigt påminner mig om hur långt ifrån jag själv är från att få barn. Det är roligt för hennes del, men inte för min.
Louise Hedblom



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?