Svar på kommentar
Publicerat den

Hanna om Vad duktig jag är!:
"Du kanske har fibromyalgi?"


Efter att ha sökt på information om sjukdomen kan jag försäkra Er om att jag inte har den då jag inte har några som helst symptom för den mer än att jag har värk i fötterna - när värken väl inträffar.

Enligt sjukvårdsrådgivningen och andra källor jag varit inne på kännetecknas sjukdomen av en molande, svidande och/eller en brännande smärta som sprider sig till alla kroppens delar. Även till inre organ.

Många som lever med sjukdomen kan uppleva att musklerna lättare tröttas ut, problem med magbesvär samt huvudvärk och stelhet. Jag lider inte av något av ovanstående symptom, utan den värk jag har känns precis som växtvärk och går över inom ramen av 1 h efter att jag har tagit en Ipren eller Ibumetin.

Smärtan/ömheten inträffar ca 1-3 ggr/år. Oftast när jag har varit ordentligt inaktiv under en längre tid eller när jag har fått för lite utrymme för benen när jag sover.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?