Vad duktig jag är!
Publicerat den

Som tidigare nämnt har Dennis och jag de senaste dagarna fått sova i en säng med måttet 90x200cm, vilket har lett till att jag fått ont i höften. Denna morgon slapp jag lyckligtvis det, men istället är jag öm från knäna och ner i tårna. Jag vet inte om det är växtvärm, men jag brukar drabbas av detta när jag inte får sträcka ut benen ordentligt.

Eftersom jag i grund och botten inte tror på mediciner hade jag ingen lust att ta någon värktablett, men det slutade med att jag gjorde det ändå eftersom det nu är 5 h sedan jag klev upp. Det ska inte ta en hel dag för kroppen att slå ut värken med sin egen smärtlindring, så jag har nu fuskat lite.

För ca 2 h sedan tog jag ett par bilder på mig själv som jag tänkte lägga ut här så att Ni (förhoppningsvis) kan komma med synpunkter om vad jag ska göra med mitt hår. Jag upptäckte dock när jag satte mig vid datorn igen att kamerasladden är borta. Jag har vänt upp och ned på min väska tre gånger, letat i köket, sovrummet, vardagsrummet (där jag senast minns att jag hade den), men jag kan inte hitta den.

Pga. att jag antingen förlagt den eller att någon lagt undan den sjönk mitt humör, så istället för att vara glad som jag varit hela förmiddagen blev jag istället grinig. Jag kände dock att jag inte vill vara på dåligt humör när Dennis kommer hem, så istället för att sitta och grubbla tog jag mig en 30 min lång promenad med Zeke.

Som tidigare nämnt mår jag bra av att vara fysiskt aktiv, så för att inte sjunka ner i ett dåligt humör valde jag att göra någonting som jag tycker är kul: röra på mig! Snacka om att jag kände mig stolt. I vanliga fall brukar jag lägga mig i sängen och deppa när jag känner mig nere, men nu tog jag tag i saken och gjorde någonting åt det. Guldstjärna till mig.



Hanna

Du kanske har fibromyalgi?



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?