Vackra Maria
Publicerat den

 
Jag avslutar kvällen med att bjuda på en bild från i söndags. Fina Maria  Glöm inte att kolla hemsidan!



Fjärde och sista gången
Publicerat den

Jag hann inte uppdatera någonting igår då jag satt med på två tentor (totalt 7 h) och redigerade bilder. Jag har inte kommit någonstans känns det som då det är en hel hop med bilder. Det kommer ta minst en vecka innan jag är klar med alla bilder som jag vill redigera. Ett par skall väljas ut till modellen också då hon vill godkänna de som togs på slutet. No problem!  Ni skall få se några inom de närmsta dagarna. Jag vill bara visa henne de jag har tänkt lägga ut så att det är okej. 
 
Nu till det jag egentligen skulle säga: Idag har jag varit till samtalsmottagningen för fjärde och sista gången. Samtalsterapeuten sade att det känns som att vi inte behöver ses mer då det verkar som att allt är på väg att ordna sig och det håller jag med om. Det känns som att jag har ganska bra koll på vad jag vill och hur jag skall ta mig dit. Jag behöver bara stöd och förståelse från Mikael så blir det bra  



Livets mirakel
Publicerat den

Vilken dag!  Jag hade problem att sova inatt och vaknade väldigt tidigt, men det gjorde ingenting då jag har varit så full av energi och haft så roligt idag. Jag har ju haft en gravidfotografering, tillsammans med två andra fotografer, i Frostbrunnsdalen i Borlänge. Hur vacker miljö som helst! Det strålade om den gravida också, som väntar tvillingar. En ganska speciell fotografering med andra ord. Det är inte alla som får den möjligheten. 
 
Det gick bättre än förväntat även om jag inte är helt nöjd (blir man någonsin det?). Jag kommer vara parkerad vid datorn den kommande veckan då jag tog hela 900 st bilder. En fjärdedel skall redigeras, så jag lär vara sysselsatt. Det får gärna regna så kan man redigera med gott samvete 
 
Jag bjuder på en oredigerad bild. Fler kommer på facebooksidan och hemsidan i veckan. 




Blivande borlängebo (?)
Publicerat den

Har jag berättat att vi söker bostad i Borlänge? Mikael känner att det går bort alldeles för mycket tid före och efter jobbet, tid som han annars hade kunnat spendera med mig. Han är t.ex. inte hemma förrän kl.22 de dagar han slutar kl.20:15 och då är det bara 2 mil emellan. Vi pratade först om att investera i en bil, men det är en kostnad som vi anser vara onödig och vi har därför bestämt oss för att flytta till Borlänge trots att vi trivs väldigt bra här. Logiskt, va? Jag har ingenting emot det bara vi hittar en bostad som är tillräckligt stor (inte mindre än den vi har nu), som har en bra planlösning, som är prisvärd och som ligger i ett lugnt område.
 
Jag kollar efter bostäder på internet flera gånger om dagen och igår hittade jag ett hus i närheten av Coop Forum. Jättefint! Jag skojade med Mikael och sade att om jag hade haft pengar hade jag köpt det utan att fråga  Hur man skall få tag på 2,5 miljoner är en annan femma... Jag har annars hittat en lägenhet med loft som är intressant, men då är frågan om Mikael inte tycker att den är för dyr (24 kvm större och 1200:- dyrare än den vi har nu).



Blomster
Publicerat den

 
Vad härligt det är när solen kommer tillbaka efter att ha gömt sig bakom molnen i en vecka  Det var soligt en stund igår och eftersom jag inte hade någonting vettigt för mig här hemma åkte jag ner på stan för att fotografera de vackra blommorna på träden utanför biblioteket. De hade dock ramlat av så jag gick en sväng för att se om det fanns någonting annat att fotografera och jag snavade då över dessa ↑ Jag fotograferar sällan natur, därav den dåliga skärpan... Imorgon har jag en iscensatt studentfotografering och på söndag har jag en gravidfotografering (hon väntar tvillingar). Det ser jag fram emot! 



Instagram
Publicerat den


Klicka på bilden för att komma till min Instagram (uppdaterar mer där än här just nu).



På ostadiga ben
Publicerat den

Gud, vad tråkigt det är när det händer massa saker som man inte kan dela med sig av p.g.a. olika anledningar. Det har hänt väldigt mycket sedan jag skrev sist som har resulterat i att jag har mått väldigt dåligt. Jag skulle gärna berätta precis allt om det inte vore för att det är fler som är inblandade i det som har hänt, så jag väljer med hänsyn till dem att vara tyst. Ni som känner mig privat och som har haft kontakt med mig de senaste veckorna vet vad det är som har hänt. Enough said. 
 
Jag börjar i alla fall må bättre och det är det viktigaste. Det är vad jag har strävat mot hela tiden. 



Uttråkad till tusen
Publicerat den

Jag har nog aldrig varit så uttråkad som jag var under dagens tenta på högskolan... Jag trodde seriöst att jag skulle somna sittandes ett tag. Det är inte riktigt min grej att sitta på en stol och kolla på folk i 4 timmar. Det är väl en jäkla tur att jag får betalt för det och att man gör det ganska sällan, för jag förstår inte hur folk hade orkat annars  I fortsättningen blir det på distans och det tror jag blir lättare då jag kan sätta mig bekvämt i sängen med laptopen i knät.
 



Fotografering inbjudningskort
Publicerat den

Vilken dag det var igår!  Jag spenderade valborgsmässoafton i Gävle tillsammans med en vän och hennes fästman. De skall gifta sig i sommar och härom veckan bad de mig att komma och ta några fotografier som de kan använda till inbjudningskorten som skall skickas ut snart. De har också bokat mig som sin bröllopsfotograf, så vi bestämde oss för att ta bilderna till inbjudningskorten på samma plats där bröllopsporträtten kommer tas. Jättefin underbar plats  När vi kände oss klara gick vi till lekparken så att äldsta barnet fick leka av sig lite. Jag skulle såklart leka med henne, tyckte hon. Jag måste seriöst ha varit tröttast när jag kom hem för jag orkade bara hålla mig vaken i en halvtimme innan jag slocknade i sängen i 2,5 timme. Så valborgsmässokvällen spenderade jag under ett varmt och skönt täcke. Det Ni 
 
En av bilderna, min favorit, hittar Ni på min facebooksida.