Svar på kommentar
Publicerat den

Emma om Svar på kommentar:
"Samma med det, det enda dom lär sig är ju att dom inte får va på bänken när ägarna är hemma, men att det är fritt fram när dom är själv. Funkar inte Fy spray? Till tapeten tänkte ja."


Efter att ha frågat om råd på Familjeliv fick jag nys om denna spray och har läst lite om den, men inte lyckats hitta information om vad man kan spruta på.

Jag har även blivit tipsad om att späda ut alsolsprit med vatten och spraya på de områden som vi vill att katterna ska låta bli. Har hört att det ska vara bättre. Jag är dock tveksam till att spruta vätska på en tapet. Fungerar det verkligen utan att ge fläckar?



Madde

Svarar på din kommentar här så jag vet att du verkligen läser den :)



Jag har nästan provat alllt, det som återstår är plåster, spruta och spiral. Men jag känner att jag inte vill prova det. Jag blev tillsagd att ta ett uppehåll på tre månader i oktober. Så jag slutade. Och sen dess har jag mått så mycket bättre. Och de tre månaderna har gått, men jag tänker inte börja med nått nytt. J vet hur mycket jag vill ha barn och han tycker inte jag ska äta hormoner om jag mår dåligt av det. Så nu är vi väl lite slarviga. Vi använder kondom ibland.



Blir jag gravid så blir jag. Jag kan inte göra abort. Jag har redan förlorat ett barn. Då jag blev gravid första gången jag hade sex jag fick missfall i tidiga veckor. Det var på grund av missfallet jag fick reda på att jag var gravid (Björn har kanske sagt det). J vill inte ha barn nu men jag har sagt vad jag känner så han får ju ta sitt ansvar att skydda om han inte vill just nu. Men vi har ju turen att ha en inkomst båda två. Vi har körkort och har varit tillsammans i fyra och ett halvt år. Så det enda som saknas för mig är en villig pappa. Och jag vill se J som far till mina barn. För jag har sett han med mina småsystrar och jag älskar honom så. Så det är frustrerande som fan rent ut sagt.



Jag tror att vi är mer lika än vi tror vad det gäller barn iaf. Synd att jag inte fick chansen att träffa och lära känna dig.



URL: http://madeleinethordsson.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?