Svar på kommentar
Publicerat den

Madde om Svar på kommentar:
"Köp en sån sprayflaska man har när man stryker och ha vatten blandat med citron i. Det hjälper. Vår minsta kisse har börjat vara på bänkarna sen vi flyttade och då sprutar jag på henne för då lär de sig att de får vatten på sig om de är på bänken. Och de flesta katter gillar inte vatten. Sen kan ni ju kasterera dem också. Även om man har dem inne kan det vara ett bra alternativ då de blir lugnare. Vi ska kastrera vår lilla nu i veckan och hoppas på en lugnare katt då hon är ÖVERJÄVLIG just nu."


För ett par veckor sedan köpte vi en sprayflaska på Willys, men när vi kom hem upptäckte vi att handtaget som man trycker på för att det ska komma vatten hade ramlat av och vi hade alltså köpt den i onödan.

Den senaste tiden har jag haft funderingar på att köpa en ny, men vid ett flertal tillfällen har jag tvekat då Eira och Engla älskar vatten (precis som Sally och Salma gjorde - katterna jag hade med Björn). Det skadar dock inte att prova. Det finns ju ingenting som säger att de kommer att ogilla att leka i badkaret med vattnet som är kvar efter att man duschat/badat bara för att man sprutar vatten på dem när de är på möbler som de inte ska vara på.



Emma

Samma med det, det enda dom lär sig är ju att dom inte får va på bänken när ägarna är hemma, men att det är fritt fram när dom är själv. Funkar inte Fy spray? Till tapeten tänkte ja.



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?