Svar på kommentar
Publicerat den

Emma om Svar på kommentar:
"Ett tips, strunta i om dom är på bänken eller inte. annars kommer ni bli galen å de kommer aldrig att funka. Tänk på att alla dom timmar ni Inte är hemma å vaktar på dom så är dom säkerligen på bänken, och förstår då inte varför dom vissa gånger inte får. ni blir bara stressad över de där."


Det är inte bänken jag oroar mig mest för, utan det är tapeten. De har rivit upp 8st revor i hallen varav en är på 35cm. Har vi otur kommer vi att åka på att betala för det och jag vill därför inte att de river upp mer.

När vi kommer hem från skolan ligger Engla alltid på byrån, så vi plockar bara ner henne därifrån och lägger henne i deras korg. De gånger jag ser att de är uppe på diskbänken, köksbordet eller byråerna i hallen tar jag ner dem och gör som jag nyss nämnde.

Det är klart att de alltid kommer att vara på dessa möbler till och från, men jag vill absolut inte se fler revor i tapeterna. Det är därför jag är så orolig om nätterna när jag hör att de pysslar med någonting.



Madde

Köp en sån sprayflaska man har när man stryker och ha vatten blandat med citron i. Det hjälper. Vår minsta kisse har börjat vara på bänkarna sen vi flyttade och då sprutar jag på henne för då lär de sig att de får vatten på sig om de är på bänken. Och de flesta katter gillar inte vatten. Sen kan ni ju kasterera dem också. Även om man har dem inne kan det vara ett bra alternativ då de blir lugnare. Vi ska kastrera vår lilla nu i veckan och hoppas på en lugnare katt då hon är ÖVERJÄVLIG just nu.



URL: http://madeleinethordsson.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?