Svar på kommentar
Publicerat den




Det handlar inte om att se kommentaren ur ett negativt perspektiv. Det är klart att det är roligt och, för det mesta, smickrande att bli uppmärksammad, men när uppmärksamheten kommer från någon som är betydligt yngre än mig känns det en aning obehagligt (varför förklaras i nästa stycke). Kan förstå, som tidigare nämnt, att det är spännande med en äldre kvinna och att många ungdomar som är i tidiga tonåren (eller tonåren överhuvudtaget) kan känna ett behov av att experimentera. Se vad som är acceptabelt, vilka raggningsrepliker som går hem osv. Jag som har växt ifrån det där tycker dock att man skall, om man anser någon vara attraktiv, framföra det på ett annat sätt - t.ex. prata med personen om allmänna saker och sedan lägga fram kommentaren.

En av anledningarna till att jag reagerade på kommentaren var att jag, när jag blev tillsammans med Dennis, fick höra att jag kunde jämföras med en pedofil pga. hans låga ålder (han var 16 år medan jag var 20 år). Skulle aldrig falla mig in att inleda ett förhållande med den här killen, men kunde ändå inte sluta tänka på när min före detta vän sade det här om mig.

Det som skulle kunna misstolkas, om jag fick för mig att säga till en av mina lärare att han ser bra ut, är innebörden av orden. För det första så är jag en av de äldsta eleverna på skolan (förmodligen den äldsta), vilket innebär att jag skulle kunna ha ett förhållande med ett flertal av dem utan att det anses som konstigt - baserat på åldern då. Många av mina lärare är nämligen mellan 25-35 år (med undantag för min mentor som har passerat fyrtiostrecket). Jag vill inte framstå som oprofessionell och pratar därmed inte om mina lärare på det sättet.

Om du blir irriterad över det som skrivs tycker jag att du skall sluta läsa!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?