Are you insane?
Publicerat den

Skall man bli smickrad eller äcklad när en elev i åk.8 säger att man har en sexig rumpa? Det var likadant första dagen på praktiken (då det var en elev i åk.9 som flirtade med mig genom att säga att jag hade fint namn, prata varje gång vi dansade samt att han bad sina klasskamrater att byta plats med honom så att han fick dansa med mig). Kan förstå att det är spännande med en äldre kvinna, men någon måtta får det vara ? Det skulle aldrig falla mig in att gå och säga till någon av mina lärare att han ser bra ut eftersom det kan misstolkas. Nu ser jag dock inte på mina lärare på det sättet, men Ni förstår säkerligen vad jag menar.



anna

men gud..... tagga ner männsika! att få en fin kommentar är bara roligt... måste du alltid göra om allt till dåligt? sug i dig att nån tycker du har fin rumpa... fan spelar de för roll om han går i 8.an. De är ju i den ålder allt börjar... låt han titta. och vadå misstolkas? HUR dåom jag får fråga!?



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?