Svar på kommentar
Publicerat den




Det är alltid lika fascinerande när folk läser fel samt misstolkar precis allt jag säger. Om du bara läst min kommentar till Micah ordentligt så hade du sett att jag skrivit:"Jag förstår inte varför du hela tiden ska dra in magen. Vill du inte bli tagen som du är?
". Jag har aldrig påstått att hon inte står för den hon är, för någonting sådant lägger jag mig inte i eftersom jag inte känner henne. Jag tycker bara att det är synd att  hon inte förstår att hon duger som hon är och att hon inte behöver göra sig till (t.ex. dra in magen) pga. att andra påstår att hon är fet, när hon i själva verket inte är det.

Många av hennes bloggläsare lever för att trycka ner henne och det är i såna situationer som hon måste försöka stå emot. Det är klart att man är lättpåverkad och tar åt sig som tonåring (det gjorde även jag), men det kommer till en punkt då det inte längre fungerar att låta andra styra ens liv på det sättet - för det är så det kan sluta. Man säger eller agerar på ett sätt endast för att andra ska bli glada när det egentligen är en själv man ska tänka på.

Förstår Du hur jag tänker?
Alltså ingenting illa menat med min kommentar, utan det hela handlar nog om hur vi individuellt tolkar den. Syftet var iaf gott även om det tolkades på ett helt annat sätt.


Nedan följer en printscreen över min kommentar.




Sara H

Kan tycka att din kommentar var lite hård med, den var väldigt rak på sak och då kan det tolkas rätt elakt =/ Men det lät lite hårt faktiskt..



URL: http://sarishaglis.webblogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?