Blogg på Terapisnack
Publicerat den

Den senaste tiden har jag skrivit väldigt mycket om mitt vardagsliv och jag har därför valt att skapa en ny blogg, men på Terapisnack. Jag tycker att det passar väldigt bra då jag kan skriva om mitt vardagsliv här och mitt förflutna där. Det känns bättre att avskilja det istället för att blanda.

För Er som vill läsa om mitt förflutna vad gäller mobbing och misshandel, om vägen tillbaka, får gärna besöka min Terapisnackblogg på http://thotis90.terapisnack.com/blog/.




Lina

Jag måste bara fråga hur du, som gått igenom så mycket själv, kan skriva "Varför drar du in magen? Står du inte för dig själv?" till en uppenbart instabil femtonåring? Även om du inte menar någonting elakt så kan du väl inte undgå att höra den kritiska tonen i det du skriver?! Får det inte att gå ihop alls med den bild du ger av dig själv i din egen blogg. Brukar egentligen inte kommentera bloggar men det skulle vara intressant med ett svar för jag tycker din kommentar kändes så sjukt onödig OCH okaraktäristisk (baserat på din blogg).



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?