Svar på kommentar
Publicerat den

Frågandes om Brighter:
"Hejsan!

Har bara en fråga som du kan svara på om du vill eller inte!


Men varför kunde inte du och ditt ex lösa problem på ett bra sätt när det hade tagit slut isället för att dra det så långt som att det finns problem somm inte löste sig?


För vad jag fattade det så hade du sagt att du skulle hjälpa honom och betala men gjorde inte det!


Tycker bara det var dumt och inte stå upp för något man sagt. Visst det kanske inte är något man vill göra men man har ju varit tsm och den som har lägenheten måste ju få den hjälpen som kan krävas.


Tycker bara du ska göra rätt för dig och göra det som du sagt.


Tror det skulle hjälpa dig väldigt mycket.


Tänk dig om det hade varit tvärt om mot var det var nu . då hade ju inte du blivit glad.


Förlåt för att man tar upp detta.


Hoppas du får en bra utgång av rättegången!"



När jag läser din kommentar ser jag att du antingen har missuppfattat det hela eller att Björn har gett dig felaktig information.

Under tiden vi bodde tillsammans hade jag ingen inkomst, utan vi levde på hans studielån som han fick när han gick en KY-utbildning i Kalmar. Det var jobbigt för mig att inte kunna bidra med någonting och i ett par dagar var jag på en provaställning, men slutade pga. att mitt psyke inte klarade av det och för att mina knän inte klarade av ett så stillasittande arbete. Jag gick sedan till socialen för att be dem om hjälp, men de nekade trots att jag berättade varför jag flyttat.

När han sedan dumpade mig för Denise lovade han att han skulle hjälpa mig ekonomiskt eftersom han kände att det var hans skyldighet eftersom jag inte hade några som helst pengar och för att han ville det, för att vara snäll.

Efter att jag flyttat hem till mina föräldrar igen sa han att han hoppades på att jag skulle kunna hjälpa honom, men hur skulle jag kunna göra det när jag inte hade några pengar? Han hade pengar, men trots det fick mina föräldrar betala hans elräkning vid två tillfällen.

Han försökte sedan tvinga mig att betala en telefonräkning på ca 2100:- och jag hade endast ringt för några kronor och jag fann mig inte i det. Varför skulle JAG betala för samtal som HAN ringt EFTER att vi gjort slut? Det förstod inte jag. Jag tyckte även att han hade betett sig väldigt illa då han ljugit mig rakt upp i ansiktet om varför han inte längre ville vara tillsammans med mig och det var anledningen till att jag vägrade.

Jag kanske också ska tillägga att han efter två månaders förhållande lovat att betala för kläder jag tyckte var fina på Ellos för 800:-. Hade han inte sagt så hade jag inte beställt dem. Det slutade med att mina föräldrar fick betala för kläderna.

Jag förstår inte varför jag skulle ha någon skyldighet att hjälpa honom ekonomiskt när det var han som slängde ut mig. Jag hade inte krävt någon hjälp av ett ex. Är förhållandet slut är förhållandet slut. Då har man ingen skyldighet att hjälpa varandra.

Du säger att det är dumt att inte stå för någonting man har sagt, men det gjorde inte han heller så vi är kvitt. Han lovade att betala för kläderna jag beställde och sedan hjälpa mig ekonomiskt efter att jag flyttat ut, men gjorde han det? Nej. Varför ska då jag hjälpa honom?

Varför ska jag hjälpa någon som har ljugit mig rätt upp i ansiktet och agerat som en skit? Anledningen till att lägenheten och att bl.a. Telia-abonnemanget stod i mitt namn berodde på att Björn hade en betalningsanmärkning. Hade han inte haft det hade allting stått i hans namn och då hade han inte krävt mig på pengar.

Han har inte stått upp för vad han har sagt, så varför ska då jag göra det?

Ursäkten godtages inte. Jag förstår inte varför detta ska dras upp efter 1 år. Vill han någonting får han väl komma till mig själv istället för att skicka någon annan.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?