Brighter
Publicerat den

Idag mår jag bättre även om jag fortfarande har samma tankar som jag hade igår och tidigare dagar. Jag vill bara säga tack till Emma och Sara för era kommentarer i föregående inlägg. Ska jag vara ärlig tog jag förgivet när jag skrev det att jag folk skulle kasta skit på mig, så jag blev glad och lättad när ni skrev att ni förstår mig. Då är jag inte så ensam i den här frågan.

Vad som står på schemat idag är skolarbeten. Dennis och jag kom igår kväll överens om att vi ska ta itu med min epokresa. Den ska skrivas i sagoform på engelska och som jag skrev igår har jag fastnat och behöver hjälp. Det känns som att det är lättare att få hjälp av någon som ska läsa berättelsen, inte skriva den. Vi kommer alltså göra så att han får ge mig tips om vad jag kan skriva om medan jag formulerar det. Jag hoppas att vi kommer en bit på vägen. Då slipper jag ha ångest över att jag har så mycket att göra. Jag ska fan bli klar med mina uppgifter innan inlämningsdatumet.

Utöver det har vi inte planerat sådär jättemycket. Jag har träning senare ikväll, men det är om ca 10h.



Frågandes

Hejsan!



Har bara en fråga som du kan svara på om du vill eller inte!



Men varför kunde inte du och ditt ex lösa problem på ett bra sätt när det hade tagit slut isället för att dra det så långt som att det finns problem somm inte löste sig?



För vad jag fattade det så hade du sagt att du skulle hjälpa honom och betala men gjorde inte det!



Tycker bara det var dumt och inte stå upp för något man sagt. Visst det kanske inte är något man vill göra men man har ju varit tsm och den som har lägenheten måste ju få den hjälpen som kan krävas.



Tycker bara du ska göra rätt för dig och göra det som du sagt.



Tror det skulle hjälpa dig väldigt mycket.



Tänk dig om det hade varit tvärt om mot var det var nu . då hade ju inte du blivit glad.



Förlåt för att man tar upp detta.



Hoppas du får en bra utgång av rättegången!



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?