Det går bättre än väntat
Publicerat den

En vecka har gått sedan jag började på vuxenutbildningen och än så länge går det väldigt bra, förvånansvärt bra faktiskt. Jag har fått höra av min lärare i näthandel att om jag bara håller den standard som jag har gjort på de första uppgifterna så kommer jag lätt få högsta betyg i kursen. Det gjorde min dag  Matematiken går också väldigt bra, men jag räknar inte med att jag kommer att ha samma flyt under hela kursen. Det är fördelen med att jag läser på skolan och inte på distans, då kan jag be min lärare om hjälp på lektionerna. Jag har än så länge bara behövt be om hjälp på två tal, resten har jag klarat av själv. Kors! 
 
Vad händer annars då? Mensen är beräknad idag (dag 32), men jag har inga premenstruella flytningar och ingen mensvärk. Det kommer väl, för så fort jag skriver någonting i bloggen så blir det tvärtom inom ett par timmar. Så jävla typiskt  





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?