Ömma knän och hängläpp
Publicerat den

Gud, vilken träningsvärk jag hade igår! Jag förstod att jag skulle vara mör i kroppen efter första innebandyträningen, men att det skulle vara så illa att jag hade svårt att gå trodde jag inte  Man skulle nästan kunna tro att jag hade bajsat på mig med den stilen jag hade. Det gick helt okej att vara med på träningen senare på kvällen som tur var. Knäna var dock ganska ömma (ni såg ju på bilden att de var alldeles röda), så idag vilar jag då jag ska vara med på en match imorgon. Det är inte optimalt för en målvakt att träna fyra dagar i rad om man vill ha knäna i behåll... Idag är jag fortfarande öm i kroppen, men det är inte lika illa som det var igår. Jag tror att jag kommer vänja mig ganska snabbt bara jag kommer igång. 
 
Det har varit en väldigt seg dag idag. Jag har varit ganska hängig, men jag har ändå varit en sväng på stan för att hämta ut paket (bl.a. en brudklänning jag ska använda vid en iscensatt bröllopsfotografering) och hämtat ut resebroschyrer för projektet. Resten av dagen har jag spenderat i sängen där jag har kollat på Arrested development. 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?