Hurtiga Louise
Publicerat den

Efter en bra och hälsosam dag sitter jag nu hemma med en ansiktsmask och väntar på att Mikael ska komma hem så att vi kan äta. Det blir tacos!  Nu kanske ni tänker att det inte är bra att äta det när man försöker gå ner i vikt, men jag har nästan bara grönsaker på mina plus att problemet för min del är att jag äter väldigt oregelbundet. Det viktigaste just nu är att jag försöker hitta en bra rutin på maten och ta det därifrån. Idag har rutinerna varit bra då jag har ätit var tredje timme. När vi har ätit kvällsmaten så har jag ätit 5st små mål idag.
 
Ikväll har jag jag dansat som planerat och det gick ganska bra om man bortser från att jag är i dålig form då jag inte har tränat på 7 månader... Jag måste bara säga att bara för att man har en stor och fyllig rumpa så innebär det inte automatiskt att man är duktig på att skaka den (jag har nog tänkt så förut). De som stod bakom mig småskrattade säkert lite inombords, men då är det väl så  Efter dansen skulle jag ha åkt buss hem, men jag orkade inte vänta i 10 minuter och valde därför att gå de 3 kilometrarna hem. Hurtigt värre!
 
Det var tänkt att jag skulle dansa varje tisdag, men det kommer tyvärr inte bli så då jag idag blev uppringd av en innebandytränare här i Falun som är i behov av en målvakt. Jag mailade till kansliet i eftermiddags och bad dem att hänvisa mig till ett lag som behöver en målvakt och efter 3,5 timme ringde telefonen, så på fredag ska jag på min första träning på länge  Om det känns bra i kroppen och med laget så blir det innebandyträning på måndagar, tisdagar och fredagar. Först ska jag klara mig igenom fredagsträningen.



Mot Ett +

Åh vad gott med tacos! Jag funderar på om jag måste äta det idag, men tråkigt att äta det ensam då mannen inte är så förtjust i det. :P

Svar: Han kanske får unna sig någonting som han tycker är gott då :) Jag och sambon äter olika ibland.
Louise Hedblom



URL: http://motettplus.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?