Fjärde och sista gången
Publicerat den

Jag hann inte uppdatera någonting igår då jag satt med på två tentor (totalt 7 h) och redigerade bilder. Jag har inte kommit någonstans känns det som då det är en hel hop med bilder. Det kommer ta minst en vecka innan jag är klar med alla bilder som jag vill redigera. Ett par skall väljas ut till modellen också då hon vill godkänna de som togs på slutet. No problem!  Ni skall få se några inom de närmsta dagarna. Jag vill bara visa henne de jag har tänkt lägga ut så att det är okej. 
 
Nu till det jag egentligen skulle säga: Idag har jag varit till samtalsmottagningen för fjärde och sista gången. Samtalsterapeuten sade att det känns som att vi inte behöver ses mer då det verkar som att allt är på väg att ordna sig och det håller jag med om. Det känns som att jag har ganska bra koll på vad jag vill och hur jag skall ta mig dit. Jag behöver bara stöd och förståelse från Mikael så blir det bra  





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?