Blivande borlängebo (?)
Publicerat den

Har jag berättat att vi söker bostad i Borlänge? Mikael känner att det går bort alldeles för mycket tid före och efter jobbet, tid som han annars hade kunnat spendera med mig. Han är t.ex. inte hemma förrän kl.22 de dagar han slutar kl.20:15 och då är det bara 2 mil emellan. Vi pratade först om att investera i en bil, men det är en kostnad som vi anser vara onödig och vi har därför bestämt oss för att flytta till Borlänge trots att vi trivs väldigt bra här. Logiskt, va? Jag har ingenting emot det bara vi hittar en bostad som är tillräckligt stor (inte mindre än den vi har nu), som har en bra planlösning, som är prisvärd och som ligger i ett lugnt område.
 
Jag kollar efter bostäder på internet flera gånger om dagen och igår hittade jag ett hus i närheten av Coop Forum. Jättefint! Jag skojade med Mikael och sade att om jag hade haft pengar hade jag köpt det utan att fråga  Hur man skall få tag på 2,5 miljoner är en annan femma... Jag har annars hittat en lägenhet med loft som är intressant, men då är frågan om Mikael inte tycker att den är för dyr (24 kvm större och 1200:- dyrare än den vi har nu).





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?