Skall man behöva tjata?
Publicerat den

Jag satt och tänkte på det här med fertilitetsutredningen igår, att jag anser att de inte har gjort det de har kunnat. Jag har nu fått det bekräftat av andra barnlösa och blivit uppmanad att kontakta kvinnokliniken på måndag och kräva att de tar fler prover. Det skall inte spela någon roll att jag har regelbunden mens, det är inte automatiskt ett tecken på att allt är som det skall (de har struntat i att ta alla blodprover p.g.a att det verkar som att jag har ägglossning. De har aldrig kontrollerat om jag har det och hur äggen i så fall ser ut). 
 
Jag är ganska säker på att mina hormoner inte är som de skall då mina bröst ömmar dagligen, genom hela cykeln och har gjort det i några år (de gjorde inte det innan aborten). I normala fall brukar man få ömmande bröst kring ägglossningen och strax innan mens, men inte hos mig. Det är ganska besvärligt och jag vill veta vad det beror på, om det kan vara det som gör att jag inte blir gravid. 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?