Tid med Sara
Publicerat den

Idag har jag varit i Smedjebacken/Ludvika en sväng. Det var tänkt att jag skulle umgås med ett par kompisar, men av någon anledning hade jag ingen lust så det slutade med att jag bara var med Sara. Välbehövligt  Vi började med att gå en sväng på marknaden. Jag hittade ett stånd med inredningsdetaljer som föll mig i smaken. Jag stod länge och kollade på sakerna innan jag bestämde mig för att köpa en postlåda och en hjärtformad skål. Det var nära att jag köpte ett servettställ också, men det fick bli en svalkande läsk och en glass istället. Om Ni inte har provat Calippo bubbelgum, gör det! 
 
Efter att vi kände oss klara på marknaden gick vi hem till Sara, där vi satt och pratade (ute på gården). Vi skildes åt efter en stund för att äta och sen bar det av till Ludvika för att bevara hennes gravidmage på bild. Vi hade tyvärr otur med vädret då det var strålande solsken (gillas inte), men vi lyckades få till det i alla fall. Bilderna kommer att redigeras nästa vecka, efter att jag har blivit klar med tidigare fotograferingars bilder. Det har varit mycket på fotograferingsfronten de senaste veckorna. Jätteroligt  
 
Det har väl inte hänt så mycket mer idag, egentligen. Jag har haft en bra dag i alla fall. Det är inte ofta jag har det. 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?