Picknick
Publicerat den

Vilken härlig eftermiddag vi har haft!  Den började med att vi samlades på Friskis&Svettis kl.15 för att kika på ombyggnationen och prata om den kommande terminen (jag var där en stund innan för att diskutera ett problem med vår verksamhetschef och hämta företagskortet som skulle finansiera avslutningen). Efter en stund knatade vi vidare till Hemköp där vi inhandlade det som behövdes till picknicken. Vår verksamhetschef hade beordrat oss att slå på stort, så det gjorde vi: två förpackningar med jordgubbar, två ramlösa, två påsar godis (choklad i en påse och övrigt i en annan), två pain riche, en coca cola, en zingo, en kexförpackning, en stor förpackning med chokladflarn, en stor förpackning med chokladbollar, sallad i kruka, rökt skinka, brieost, paprika, bigaråer och ballonger (vi var sex pers.). Det som behövdes utöver det hade jag med mig. Tjejerna tyckte att det var imponerade att jag var så förberedd. Ja, om man har en sån position som jag har vore det ju pinsamt om man inte var det  Sen var det ju också jag som tog initiativet att dra ihop det här.
 
Picknicken hade vi i Läroverksparken, precis bredvid Kristinegymnasiet (mitt favoritställen är det kommer till att fotografera). Vi satt mest och pratade, bl.a. om hur terminen har varit. Vi pratade också om allmänna saker, som vad alla skall göra i sommar och vad de vill jobba med (en tar t.ex. studenten nästa vecka). När vi började känna oss klara var det dags att leka. Det fick bli ballongleken. Den går ut på att man knyter fast en ballong på varje ben. Syftet är att trampa sönder sina motståndares ballonger. Jag var en av de som var sist kvar, men jag vann inte då min sista ballong smällde p.g.a. att den träffade någonting vasst i marken (en pinne skulle jag tro). Det var jätteroligt i alla fall  Lite tråkigt att alla inte kunde komma, men så är det alltid. Det är svårt att hitta en dag som passar alla. Nu är tanken att vi skall dra ihop någonting i sommar så att de som inte kunde vara med idag får chansen att umgås lite. Det blir ju någonting helt annat när man umgås utanför Friskis.
 
 
 
 
 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?