Okej okej!
Publicerat den

Vad gulliga Ni är som påminner mig när det går långt emellan uppdateringarna  Jag önskar som sagt att jag bara kunde dela med mig av allt som händer i mitt liv just nu, men jag kan tyvärr inte och då blir det långa uppehåll som det har varit de senaste månaderna.

Jag har det väldigt jobbigt privat och som det ser ut just nu står jag inför en stor omställning inom de närmsta veckorna (med en tråkig klang). Hur får Ni spekulera i då jag inte kan avslöja någonting ännu. Jag lovar dock att Ni kommer att få ta del av det som händer när allt är i rullning. 

En sak som jag kan säga däremot, som inte är privat, är att jag har blivit nekad a-kassa. Två dagar efter att jag skickade in kassakorten fick jag hem ett brev från Handels där det stod att de har tagit beslutet att avslå min ansökan. Ena dagen påstår de att jag inte uppfyller arbetsvillkoren (vilket jag gör!) och andra dagen påstår de att de inte har fått in de papper som de behöver från försäkringskassan. Jag kommer med andra ord inte hinna få någon a-kassa innan jag börjar studera... Skittråkigt. Det känns inte som att det är någon idé att vara med i a-kassan om det skall vara så här. Så fort jag har fått antagningsbeskedet kommer jag gå ur. De skall då inte få några pengar av mig!

Blä för allt krångel... Kan det inte få ett slut någon gång? Det är bara krångel i mitt liv just nu. Jag behöver verkligen ha lite tur med mig. 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?