Thunderstorm var det, ja.
Publicerat den

Vilket väder vi har haft idag! Vi cyklade in till stan en sväng för att handla och bara sekunder efter att vi klev innanför dörren började det regna och kort därefter övergick det till hagel. Haglet var så stora att det lät som om någon kastade sten på vårat balkongtak. Brunnarna utanför lägenheten har svämmat över, vägen likaså. Det brukar bli blött i cykelförrådet när det regnar, så nu när det har varit halvt oväder vågar jag inte ens föreställa mig hur det ser ut där nere.
 
Jag har en mail via mail.com och när man går in på hemsidan finns det en väderprognos. Idag var prognosen thunderstorm och det kan vi garanterat säga att det har varit. Gud, det har inte regnat och blåsit så här på länge. Precis innan det började regna flög det runt massa saker i luften. Vi kunde inte avgöra om det var flugor eller pollen. Ett tag trodde jag att det var rester från den stora branden i Malung, men det kändes ganska självklart att det inte var det då ovädret verkade komma söderifrån. Nu har det slutat regna och molnen är inte längre svarta, utan vita/gråa. Vi hoppas på fint väder imorgon då vi ska på bio.
 
Edit: Nu, kl.19:15, är det strålande solsken och knappt några moln på himlen 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?