Jag behöver ro i själen
Publicerat den

Idag har jag tagit det tuffa beslutet att slänga mina bli-gravid-piller och sälja alla bebissaker (det som köptes när jag var gravid med Kim kommer jag såklart spara). Jag har länge funderat över detta, men inte varit redo då det känns som att det är ett sätt att säga att man har gett upp och det vill jag inte. Jag vill inte ge upp, samtidigt orkar jag inte kämpa längre. Jag har varit så naiv som har samlat på mig så mycket saker under åren och nästan tagit förgivet att jag kommer bli gravid igen. Kolla på mig nu! Hur länge har inte vi försökt få barn? Hur länge till ska vi behöva försöka? Kommer vi någonsin lyckas? Det virvlar runt tusentals frågor i mitt huvud just nu och jag tror att det är det här jag måste göra för att själen ska få ro för en stund. Det är fruktansvärt tungt att se alla saker ligga i kartongen och bara vänta på ett barn som kanske aldrig kommer. 
 
Att bli mamma har länge varit min stora dröm och jag börjar inse att det aldrig kommer vara annat än en dröm...
 



mirajen.blo.gg

Ge aldrig upp en dröm. På något sätt, någon gång så kommer du att bli mamma. Du har måååånga år på dig innan "tiden är ute", så ge inte upp än! Det kanske kan vara en idé att "sluta försöka" och bara försöka vara ett tag. Det finns så många som det går bra för när dom väl slutar försöka. Pressen och stressen förstör mer än man tror.

Kram!



URL: http://mirajen.blo.gg/


J

http://www.naturafemme.se/vill-ha-barn/baby-comp-fertilitetsmonitor-583068?gclid=CJOB0e3I1r8CFYsMcwodvoEANQ



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?