Hur svårt skall det vara att sova?
Publicerat den

Det blev en vilodag idag också. Jag har sovit dåligt, Mikael likaså, inatt p.g.a. att hunden till grannen som bor under oss ylade hela natten... Jag förstod först inte vad det var och började nästan tro att det stod en varg utanför porten, men när det slog mig att jag har sett grannen med en hund var det självklart var ljudet kom ifrån. Hunden har aldrig gjort något väsen av sig förut så vi hade överseende. Skulle det hända fler gånger kommer jag knacka på och säga åt henne att hon får försöka få tyst på hunden. Jag har ingenting emot att den låter om dagarna, om den skulle få för sig att göra det, men om nätterna skall det vara tyst. 
 
Inte nog med att hunden ylade, när jag väl somnade så drömde jag om R. Jag var på semester med en kompis i hennes sommarstuga, som fanns uppe på ett högt berg (man kunde inte se mer till marken). En kväll när jag kollade ut genom fönstret stod han där med ilska i blicken. Jag förstod direkt att han hade kommit för att döda mig, så jag försökte vara snabb och döda honom genom att putta ner honom från berget. Han kom dock upp gång på gång. Man kunde nästan tro att han vore en zombie då han såg mindre mänsklig ut för varje gång han blev nedputtad! Haha  



Sarah

Hej har do svorgiheter och svårt att få en bra sömn är uppe
3-5 gånger pålagts jag har nå sömnhormonet tableter med
Funka kanon ! Kasse är nåt du Boda ha ;)

Svar: Jag har haft sömnproblem i 3,5 år (svårt att bli trött och somna). Jag provar att försöka komma igång med träningen ordentligt och se om det hjälper, sen får vi se om man går vidare och provar någonting annat. Det är ju inte det roligaste att inte få sova ordentligt.
Louise Hedblom



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?