Vi skall...
Publicerat den

Jag hade tänkt att jag skulle bli bättre på att uppdatera, men det gick inte så bra som jag trodde  Det har hänt ganska mycket på sistone som jag inte har velat dela med mig av då det har varit väldigt privat. En sak vågar jag dock berätta och det är att vi skall förlova oss!  Jag har velat göra det länge och pikade om det för kanske
18 månader sedan, men Mikael ville vänta då han tyckte att man inte behövde göra allt på en gång (vi flyttade ju ihop och startade bebisverkstaden efter en månad), att det kunde vara roligt att ha någonting att se fram emot. Han ville också vänta på rätt tillfälle.


Jag är väldigt öppen med hur jag vill att framtiden skall se ut medan Mikael är precis tvärtom. Han har aldrig varit den som har pratat om vår framtid tillsammans, men efter att jag kom hem från min helg i Smedjebacken sade han att han vill spendera resten av sitt liv med mig och då kom också frågan om jag vill förlova mig med honom. Jag har svarat ja och vi var till Guldfynd för att prova ringstolekar härom veckan  Jag skall få vara med och välja ringar (har hittat flera som jag gillar) och när det är gjort vill Mikael ta över. Han har sagt att han vill överraska mig Hur och när han kommer göra det får bli en gåta. När vi väl har växlat ringar kommer vi bli fotograferade av en fotograf (kurskamrat) här i Falun. 




Sara Jansson

Vad roligt för Er. Grattis :)



URL: http://sarasfotografi.webblogg.se


Anonym

Grattis! !



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?