Måste sänka TSH
Publicerat den

Jag pratade med receptionisten på kvinnokliniken idag och frågade efter värdena från blodprovet som togs i slutet av februari. De hade bara kollat TSH och det låg på 2.2. Hur kan det ha gjort det när det dagen efter hade ett värde på 1.8? Jag tvivlar starkt på att det kan sjunka med 0.4 på mindre än ett dygn. Det måste ha blivit fel någonstans... Om det är så att provet från kvinnokliniken är det korrekta kan det förklara varför jag inte blir gravid. När man försöker bli gravid bör det nämligen ligga under 2.0, helst så nära 1.0 som möjligt. Det man kan göra för att sänka det utan mediciner är att äta mer regelbundet och äta mat av kvalitet. Jag gör varken eller, så det är dags att börja göra det. 



Emily

Jag vet inte helt vad jag ska skriva, jag vill bara ge dig en jättestor kram <3 Jag och mitt ex försökte få barn i några år, utan att det gick. Vi genomgick aldrig någon utredning, då jag hade anorexi som tonåring och därför fått besked om att det kunde bli svårt. Nu är jag dock gravid, men jag minns all ångest och hur sorgsen jag var att det bara inte gick. Och alla mina kompisar som fick barn, några bara genom ett one night stand! Livet är orättvist, men kämpa på! När det väl händer så är det värt allt.

Stor kram och lycka till <3



URL: http://mylifeasemily.blogg.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?