Journalkopia
Publicerat den

I slutet av juli beställde jag en journalkopia över fertilitetsutredningen. Den kom igår och har nu blivit uthämtad (fick hämta ut den på posten av någon anledning). Jag var intresserad av att se värderna på blodprovet som togs vid vårat första besök, men det fanns inte med... Det blir att ringa kvinnokliniken imorgon och kolla om det finns dokumenterat i deras system, för jag anser mig ha rätt att ta del av det. 
 
Det stod ingenting intressant i journalen. Det stod i princip bara vad vi har pratat om och att diagnosen är kvinnlig infertilitet, ospecificerad. Jag har sagt från början att om det är fel på någon så är det fel på mig och jag hade ju rätt. De kan bara inte komma fram till vad felet är, men det räcker för mig. Det vi kan göra nu är att ändra våra livsstilar (vi är riktiga soffpotatisar och gottegrisar) och fortsätta kämpa. Om det inte ger resultat går vi vidare med insemination.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?