Anklagad
Publicerat den

Jag har idag blivit anklagad för att vara Christina Magdalena Vinter - en kvinna som har stulit bilder på avlidna barn, publicerat dem på internet och påstått att det har varit hennes. Det hela började med att jag skapade en tråd på Familjeliv som handlar om att jag vill tatuera in Kims namn i nacken och för att alla skulle få en klar bild över vem Kim var var jag tvungen att dra historian om misshandeln, aborten osv. Det var då en medlem som reagerade på detta och påstod att jag var Christina (som skall ha blivit misshandlad och gjort abort i tonåren hon också. Hon är lika gammal som mig). Den här medlemmen var bergsäker på att jag var Christina och det spelade ingen roll vad jag sade, denne ville att jag skulle erkänna att jag var skyldig. Jag vägrar dock erkänna någonting jag inte har gjort!
 
Jag valde att vara anonym i den här tråden, men p.g.a. anklagelserna slutade det med att jag blev tvungen att uppge både namn, alias och publicera en bild på mig själv för att bevisa att jag inte var den personen som jag misstänktes vara. Det gjorde mig så förbannat arg! Skall det behöva vara så? Skall det vara så svårt att lita på vad andra säger? Det är en ren slump att vi är lika gamla och att hon har varit med om samma sak som mig (om det nu är sant. Det tvivlar jag på). 



MR

Skit i dom bara..
Självklart förstår jag att de blir oroliga, men många rusar fram till slutsatser dragna på ogrundade orsaker.

Bäst är att inte diskutera ens.. Släpp tråden å ta tanken med nån som är vettig ist :)



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?