Man skall göra det som känns rätt!
Publicerat den

Vad irriterande det är när okända människor vräker ur sig att barn inte kan vara viktigt för oss bara för att vi inte vill göra IVF, bara för att vi inte är beredda att göra precis allt för att få barn! Det är ingen som har tänkt på att det kan finnas flera anledningar till att vi väljer att avstå? Bara för att man inte är villig att göra "what ever it takes" innebär det inte att det inte är viktigt. Det är klart att det är viktigt! Jag vill inte leva utan barn, men jag känner att jag inte har den psykiska styrkan just nu (!) som krävs för att orka gå igenom någonting så stort som IVF (det är väldigt komplicerat i våra ögon och det spelar ingen roll vad andra säger. Vi känner inte att det är ett alternativ för oss och vi skall därmed inte behöva bli pressade att göra någonting som inte känns rätt). Skall det vara så svårt att förstå att alla är olika? Jag ifrågasätter inte hur andra väljer att försöka få barn... 



Jenny

ÅH! Hamnade här av en slump och jag förstår precis vad du menar! Vi har varit i barnlöshetskarusellen i över 2 år och jag vill inte heller göra IVF ÄN! På grund av samma skäl som dig och fler, klart vi vill ha vårt efterlängtade barn men vi vill prova allt! Önskar dig all lycka!!!!



URL:


Anonym

Snubblade över din blogg och har läst väldigt mycket. Vad jag känner igen mig i mycket. Försökte få barn i tre år innan vi gav oss på ivf. Det var nog det värsta och mest påfrestande vi gjort, mkt nog därför det inte gick förrän efter fem försök (några år senare) Som du skriver, det gäller känna sig redo psykiskt. Folk säger så mycket korkat ibland som man får låta gå in i ena örat och genast ut genom andra;).Du verkar ha mycket att ge och jag hoppas du kommer få det liv du vill!!



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?