Väntetider
Publicerat den

Jag blir så äckligt jävla förbannad på landstingets väntetider! Jag fick min mens igår och jag ringde därför kvinnokliniken i eftermiddags för att höra om det fanns någon tid för spolning de kommande dagarna. Det fanns till min förvåning en tid den 29/5, men eftersom jag har kommit för långt i cykeln kunde vi inte boka in mig. Man brukar göra spolningen kring dag 12-13 och jag är då på dag 18. Jag förstår inte hur det kan vara så dåligt med tider - för en undersökning som tar bara några enstaka minuter! Skall det vara på det här viset har jag väl inget annat val än att skita ut 2000:- och göra spolningen på IVF-kliniken istället. 
 
När jag avslutade samtalet med sköterskan grät jag i ren frustration. Hon skulle bara veta hur det känns att behöva vänta en evighet på någonting som man ser som ens sista hopp... Hon var i alla fall gullig som antecknade att det här var andra gången jag ringde och sade att de skall försöka lösa det till nästa cykel. Om jag har förstått det rätt skall man inte behöva vänta i mer än 90 dagar på att få en tid inom specialistvården (vårdgarantin). Jag skall med andra ord vara garanterad en tid nästa cykel, men jag tvivlar starkt på att jag kommer att få en. 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?