Spermaprovet
Publicerat den

Mikael är i skrivandets stund på väg till lasarettet för att lämna in spermaprovet. Han skulle ha lämnat det igår, men han valde att göra det idag av den anledningen att han inte ville behöva stressa med det (sista dagen att lämna in det är idag, om de skall hinna analysera det innan besöket med läkaren). Han var hur duktig som helst och det märktes inte alls att han har haft ångest inför det här! Jag måste erkänna att jag var väldigt nervös, men det gick som tur var bättre än väntat tack vare att jag skapade en avslappnad miljö i gästrummet (han älskar sängen därinne) medan han duschade. Han sade att jag inte behövde göra det, men jag kände att jag ville då han var tvungen att stressa till bussen efteråt. Jag ville inte att han skulle behöva stressa med provet också.

 

Han fick ett sms av mig några minuter efter att han gått till bussen. Jag ville bara säga att jag är stolt över honom, att jag är tacksam över att jag fick vara delaktig och att jag älskar honom så fruktansvärt mycket. Jag hade gärna velat säga det öga mot öga, men jag hann aldrig p.g.a. att han var tvungen att skynda sig om han skulle hinna till lasarettet innan avdelningen stängde (de har öppet kl.07:30 – 12:00, må-tors. Han åkte så att han var där kl.11:56) och jag ville inte vänta med det till ikväll då han kommer hem från jobbet.
 

Jag tänker inte gå in på fler detaljer. Nu är provet i alla fall taget och vi kommer att få svar om bara några dagar.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?