Flytningar som liknar äggvita
Publicerat den

Jag blev positivt överraskad när jag gick på toaletten i morse. Jag kände att jag var väldigt blöt i underlivet och när jag tog en titt på pappret såg jag att jag hade flytningar som liknade äggvita! Det var ingen tvekan om att det var de klassiska äggviteflytningarna då det var väldigt trådigt och slemmigt. Det här är första gången sedan vi började försöka som jag har dessa. Måtte det ta sig nu!

Det är några på familjeliv som undrar vad jag har gjort det här försöket jämfört med tidigare försök. Jag har inte gjort någonting särskilt mer än att jag följde rådet om att sluta med kosttillskott (jag äter dock fortfarande apoteket kvinna, zink och d-vitamin). I onsdags var jag på Familjecentralen och tog cellprov, men jag är osäker över om det är det som har triggat igång flytningarna eller om det är någonting annat. Någonting har hänt i alla fall och glad är jag över det.




Sara

Jo men hade du inte fått äggliknande flytningar tidigare sa du ? Har för mig du har sagt det för nån månad sedan..

Svar: Nej. Jag har haft vattniga flytningar (har skrivit om det), men aldrig sådana som liknar äggvita.
Louise Hedblom



URL:


Madde

Håller alla tummar och tår. Jag hade sånna flytningar i början med Ville, det var de som fick mig att börja fundera på om jag var gravid.
Kram



URL: http://madeleinethordsson.blogg.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?