Särskild undersökning av livmoder och äggledare
Publicerat den

Jag har äntligen fått en tid för spolning!  Rose-Marie lovade att hon skulle prata med personalen på kvinnokliniken och höra om man kunde lösa situationen på något sätt. Det skall inte behöva ta så här lång tid menade hon på... Bara två och en halv timme efter att vi avslutade vårat samtal blev jag uppringd av en sköterska som sade att hon hade pratat med Rose-Marie. Hon förklarade att de inte brukar boka in spolning så här långt i förväg, men att de kunde göra ett undantag eftersom jag har väntat länge. Det fanns två tider i juli som passar min menstruationscykel. Det blev den senare tiden för säkerhets skull, ifall min mens skulle bli någon dag sen. Den 15/7 kl.10:30 skall jag dit (kommer vara på dag 7-11, beroende på när mensen behagar att komma).
 
Det går inte att beskriva hur bra det känns. Vilken lättnad! Nu skall man bara lyckas vara positiv och inte oroa sig över resultatet...





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?