ProgesterAll
Publicerat den

Jag har beställt hem en tub med ProgesterAll, en progesteronkräm (hudkräm) som innehåller bioidentiskt progesteron. Den kan användas av kvinnor i alla åldrar som besväras av t.ex. PMS, endometrios, PCO, oregelbunden mens, missfall, ömma bröst och riklig mens. Den kan användas av kvinnor i övergångsåldern som även besväras av vallningar, nattsvettningar och sömnproblem. Krämen är för yttre bruk och smörjs in på områden med tunnare hud, t.ex. insidan av armarna.
 

Ingredienser

Destillerat vatten, Kapryl-/Kaprintriglycerider, Sepigel, Progesteron (20mg per 1/4 tsk, dvs 1,7%), Lecitin, Alkohol, Glycerin, Simugel (vegetabiliskt förtjockningsmedel), Grapefruktkärneextrakt (vegetabiliskt konserveringsmedel), Natriumhydroxymetylglycinat, Citronsyra, Kaliumsorbat, Tokoferylacetat (E-vitamin).

Innehåller inga konstgjorda färg- eller doftämnen, inga parabener och är ej testad på djur. Krämen har en hållbarhet på 2 år. Bäst-före-datumet syns på tubens räfflade kant. Bör förvaras svalt eller i rumstemperatur, ej i direkt solljus. Tål att frysas så länge inte konsistensen blivit grynig.

Jag beställde den på http://www.femalebalanceshop.com/

 






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?