Har du några barn?
Publicerat den

Hur ledsen blir man inte när grannflickan, som är kring 4 år, frågar om man har några barn? Hon hälsade på mig när jag gick förbi och frågade om jag har några barn. Jag svarade att jag inte har det varpå hon frågade om jag har någon bebis. När jag svarade att jag inte har det utbrast hon:"inte?!". Hon var bara nyfiken (hennes syskon, som är en bebis, låg ute i vagnen på framsidan där hon stod), men ack vad ont det gjorde i hjärtat. Om hon hade frågat, som många andra barn gör, varför inte så vet jag inte vad jag hade svarat. 
 
Jag ser inte fram emot den dagen då Mikaels familj frågar när vi har tänkt skaffa barn. Hans mamma vet att vi har försökt länge och att vi håller på att utredas, men resten av hans familj vet inget och det verkar inte som att Mikael kommer att berätta det riktigt än. Han vill kanske avvakta med det till vi vet hur det är med min livmoder och mina äggledare. Vem vet? Han har aldrig förklarat varför han bara har berättat det för sin mamma, som han inte har någon superrelation till. 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?