Rosenrot extra stark
Publicerat den

 
Rosenrot är en växt som kan öka koncentrationsförmågan och minska stresskänslan. Den kan vara en hjälp under perioder av mental ansträngning: i arbetet, vid studier eller när du behöver vara extra fokuserad. Rosenrot har även en lusthöjande verkan och kallas i vissa sammanhang "naturens egna lustpiller". Rosenrot påverkar inte någon enskild funktion i kroppen, istället verkar det allmänt på ett milt och skonsamt sätt. Effekten, som märks redan 30 – 40 minuter efter intag, blir att kroppen kan fungera optimalt även under kraftigt påfrestande förhållanden. Du blir mer alert, får bättre koncentrationsförmåga och kan därmed klara av stressituationer bättre.
 
Det finns flera kvinnor som vittnar om att de efter att ha kämpat länge med att bli gravida har lyckats en kort tid efter att de börjat äta Rosenrot. Det finns flera teorier om varför Rosenrot skulle hjälpa någon att bli gravid. Man tror att Rosenroten slår ut p-piller (vilket det dock inte finns några egentliga belägg för), andra tror att det helt enkelt beror på att den ökar sexlusten vilket förstås indirekt ökar chansen att bli gravid, och det finns de som tror att det beror på en av dess starkaste bieffekter, att den leder till en starkare blodgenomströmning i kroppen. 

Ingredienser: Rhodiola rosea (rosenrot), isomalt, vegetabiliskt magnesiumstearat, shellack.
 
Innehåll per tablett: Extrakt av Rhodiola Rosea (Rosenrot) 200 mg, standardiserat till Rosavin 3 % och Salidroside 1,5 %. Motsvarar ca 2000 mg torkad rot.

Rekommenderat intag: 1 tablett, 1 – 2 gånger dagligen.
 
KÄLLA: TOPFORMULA OCH NYTTIGT.EU



sarah koch

vart kan man köpa dom ?

Svar: Jag beställde dem på topformula.se
Louise Hedblom



URL:


sarah koch

okej kan man inte köpa på nåt aptotek ?

Svar: Jag har aldrig sett Rosenrot på Apoteket, men det kan hända att det finns på hälsokostbutiker.
Louise Hedblom



URL: http://www.nattstad.se/uslakocken




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?