Great earth super zinc
Publicerat den

 
Zink är ett av de absolut viktigaste mineralerna och medverkar i över 100 olika kemiska processer i kroppen. Zink ingår i en mängd enzymer i kroppen, som t ex. insulin. Det har en viktig roll i reparationen av kroppsvävnad och bidrar till minskade oxidativa skador på bl.a. DNA, lipider och protein. Den har en betydande funktion för skelettet, muskelvävnader, hår, hud, naglar och finns rikligt i prostata, lever, ögonvävnader, muskelvävnad och bukspottkörtel. Zink verkar stimulerande på vårt immunsystem och ett extra intag under de kalla årstiderna kan hålla oss pigga och glada. 

Zink är ett mineral som är avgörande för fertiliteten. Zink är särskilt viktigt för män då det hjälper till att bilda friska sädesceller, hålla testiklarna friska och öka antalet spermier.

Ingredienser: 
Zinkcitrat, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), zinkbisglycinat, zinkglukonat, zink L-askorbat, zinkpikolinat, zink L-aspartat, zinkmalat, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), gelatin (kapsel).

Innehåll per kapsel:

Zink (elementärt) 60 mg (citrat, bisglycinat, glukonat, malat, L-aspartat, L-askorbat, pikolinat)

Dosering:
1 kapsel dagligen i samband med måltid.

 

KÄLLA: VITAPOST OCH BLI MAMMA






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?