Efamol
Publicerat den

Efamol Rigel med nattljusolja bibehåller den hormonella balansen på en jämn nivå under hela månaden samt bibehåller en hälsosam hud. Nattljusolja har en hög halt GLA som är viktig just för den hormonella balansen. Efamol Rigel stödjer också hudens förmåga att behålla fukt. Antioxidanten vitamin E bidrar till att hålla huden frisk och välmående. Produkten passar alla hudtyper och verkar på normal såväl som torr hud.

GLA är ett näringsämne som spelar stor roll i våra cellers förmåga att kontrollera och reglera en mängd processer i kroppen. Bl. a samverkar GLA med prostaglandinerna som i sin tur reglerar den hormonella balansen. GLA är också ett celluppbyggande ämne som behövs för att behålla en hälsosam hud.

Innehåll per kapsel:
 Efamol Rigel nattljusolja 1000 mg varav Omega 6 fettsyror 755 mg därav GLA 115 mg, vitamin E 10 mg.

Dosering: Vuxna och barn från 8 år och uppåt: 1 kapsel per dag i samband med måltid. För att uppnå bästa resultat öka dosen till 3 kapslar under de första 8-12 veckorna. Barn 2-8 år: 1 kapsel per dag.

 

KÄLLA: VITAPOST OCH TOPFORMULA






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?