Apiforce
Publicerat den

 
Bidrottninggele är ett sekret skapat av bin för att föda bilarver som så småningom ska bli bidrottingar. Genom denna speciella utfodring blir bidrottningen genrellt avsevärt större än vanliga bin och att hon lever längre. Dessa förbättrade egenskaper kopplas till en förändring av det endokrina systemet som en följd av att hon som larv hade matats med mycket bidrottninggelé.

Bidrottninggelen har hormonreglerande egenskaper vilket kan vara till fördel om man lider av hormonrelaterad akne och just för att gelen är hormonreglerande så kan den även hjälpa mot PMS, klimakteriebesvär, humörsvängningar och menstruationsvärk. Bidrottninggele rekommenderas av traditionella kinesiska läkare för att främja fertiliteten. Det gäller inte bara kvinnor utan även män. Gelen sägs kunna stimulera sädesproduktionen

Innehåll: Sojaolja, gelatin, bidrottninggelé 12%, emulgeringsmedel (glycerin, lecithin, gul bivax, kiseldioxid). Varje kapsel innehåller 67 mg frystorkat Gelé Royale (3:1), motsvarande 200 mg färsk Gelé Royale.

Dosering: 1 kapsel dagligen före frukost. Doseringen bör inte överskridas.
 
KÄLLA: WALLERI OCH BODYSTORE





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?