1 år av försök
Publicerat den

Idag har vi försökt i 1 år om man ser till menstruationscyklerna. Vi bestämde oss för att börja försöka
4/2-12, samma dag som vi blev sambos 
 Jag befann mig på dag 7 i cykeln (senaset mensens första dag var 29/1. Ganska logiskt) och hade ägglossning ungefär en vecka senare. Jag hade ingen aning om det då, men nu i efterhand kan jag gå tillbaka och se när jag hade ägglossning tack vare att jag har räknat ut att min lutealfas är 15 dagar (eller rättare sagt, jag får positivt utslag på ägglossningstesterna 15 dagar innan mensen kommer). Jag använder en applikation som heter WomanLog som hjälpmedel. I den kan man notera alltifrån när man har mens, när man har ägglossning, när man har samlag, humör, symptom osv. Rekommenderas varmt 

Jag måste säga att det här året har gått fort! Jag har svårt att tänka mig att jag hade kunnat vara gravid eller att vi hade kunnat vara föräldrar nu om det hade tagit sig inom det första halvåret. Jag förstod att det inte skulle ta sig på första försöket, men att det skulle ta så här lång tid trodde jag aldrig... Det skall bli skönt att, förhoppningsvis, få en förklaring till varför det inte händer någonting.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?