Agnus castus och HSS-spolning
Publicerat den

Jag hade sådan stark mensvärk när vi satt och åt frukost att jag kände på mig att jag skulle börja blöda vilken sekund som helst. Jag började därför med kostillskotten som man skall äta mellan ägglossning och mens. Det här försöket blir det Agnus Castus, Arctic root och jättenattljusolja (den har jag dock inte hämtat ut från postombudet ännu). Jag kommer också dricka Tropicanas golden grapefruit-juice.

Jag har inte spytt på över 10 år, men när jag drack Agnus Castus var det inte långt ifrån. Det var det vidrigaste jag har drickit i hela mitt liv och det skall jag dricka tre gånger om dagen de närmsta två veckorna! Hur i helvete skall jag klara av det? Jag drack varannan klunk Agnus, varannan klunk grapefruktjuice. Det hade aldrig slinkit ner om jag bara druckit det rakt av. Usch! Det blir att köpa hem någonting som jag kan trycka i mig efteråt, någonting som tar bort eftersmaken. 

Efter att jag motvilligt druckit upp örtteextraktet/munkpepparn gick jag och lade mig på soffan. Det gjorde så ont i magen att jag inte klarade av att sitta vid köksbordet. Jag tog med mig min smörgås och grapefruktjuice in i vardagsrummet, där jag lade mig med värmedynan på magen. När jag legat i soffan en stund blev det värre och jag fick lov att springa in på toaletten. Väl där kom mensen. Jag slängde mig över hemtelefonen, för att ringa kvinnokliniken, det första jag gjorde efter att jag kom ut från toaletten. Jag fick prata med en jättetrevlig barnmorska och hon sade att det tyvärr inte finns några tider den här månaden, att det kan bli så att jag måste vänta upp till tre cykler innan den blir av (det här är första sedan vi var till läkaren). Det blir med andra ord ingen spolning den här cykeln, men om jag har tur kanske det blir i nästa. Nästa BIM är 10/5.




Carro - Foto tokig 2barnsmamma

Har du provat att inte äta nånting nångång? eller länge sen kanske? prova vettja!!

Svar: Jag började med kosttillskotten vid årsskiftet. Jag var med andra ord "ren" de första 11 månaderna (bortsett från Apoteket kvinna).
Louise Hedblom



URL: http://carroskottar.blogg.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?